Skåpdörr slät Black Red White

ART.NR: 6733008
Vit, matt, slät skåplucka från Black Red White utförd av 16 mm mdf med vit, matt laminat.
Läs mer
st
stock
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
delivery-truck
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Skåpdörr slät Black Red White

Vit, matt, slät skåplucka från Black Red White utförd av 16 mm mdf med vit, matt laminat. Handtag och gångjärn medföljer.

Den här luckan passar endast till följande stomme:
- Högskåpsstomme 40 x 214x 56 cm
Observera att stommen också måste kombineras ihop med en till lucka med måtten 40x70 cm.

Mått

Höjd: 128 cm
Bredd: 40 cm
Tjocklek: 16 mm
Läs mer
Varumärke Black Red White
Leverantörens artikelnummer 6733008

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • En av de allra viktigaste ytorna i ett kök är bänkskivan, inte minst för att den används dagligen, den sätter även stor prägel på kökets karaktär. Vill du förnya köket kan det räcka med att byta ut din bänkskiva för att köket ska kännas nytt och fräscht igen. Arbetet klarar du lätt på egen hand med hjälp av den här guiden och några få verktyg.
  • Ljuvliga dofter från spisen från all god matlagning. Men matos eller ånga som sprider sig i huset vill du nog helst vara utan. En köksfläkt är därför ett måste i ett modernt hem som effektivt tar hand om detta och hjälper i vissa fall även till med luftombytet i huset. Det finns några olika typer av system för köksfläktar och de förutsättningar som ditt hus har styr vilken typ du bör välja. Här berättar vi mer.
  • Köket kallas ofta för hemmets hjärta och det med all rätt.  Det är den naturliga platsen där alla samlas – på till vardags och fest. Givetvis måste köket vara funktionellt och erbjuda bra förvaring för alla dina köksprylar. Det ställer krav på planeringen av köksinredningen. Välj sedan de luckor och den bänkskiva du önskar och efter lite montering har du ditt drömkök på plats. Här är guiden hur bygger ett kök du trivs i.