Skyddsöverdrag Studsmatta 366x214 cm Salta

ART.NR: 7129046
Skydda din Salta-studsmatta på hösten och vintern med ett skyddsöverdrag. Detta skyddsöverdrag passar till Salta studsmattor 366x214 cm.
Läs mer
st
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
Sök efter postnummer

Skyddsöverdrag Studsmatta 366x214 cm Salta

Skydda din Salta-studsmatta på hösten och vintern med ett skyddsöverdrag. Detta skyddsöverdrag passar till Salta studsmattor 366x214 cm. En sliten hoppduk eller kantmatta kan öka risken för skador, och det är därför viktigt att skydda studsmattan med ett skyddsöverdrag.

Överdraget skyddar dessutom mot påverkningar från solens strålar, samt fallande löv eller annat som kan göra hål i studsmattan. Skyddsöverdraget är designad med hål som ser till att vatten rinner bort från studsmattan. Färg: Svart Material: PVC 0,35 mm
Läs mer
Varumärke Salta
Leverantörens artikelnummer 805-837

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • En lekstuga på tomten kan vara så mycket mer än bara ett hus i miniatyr och endast fantasin sätter gränser för vad du kan skapa. Ta med barnen i både planerandet och byggandet och låt dem få utlopp för sin fantasi. När bygget väl är klart kommer det att snabbt ändras från hus till att bli en affär, för att i nästa sekund vara en raket på väg att utforska nya världar.