Sopmaskin Smart 800E Texas

ART.NR: 70398133
Smart Sweep 800E är sopmaskinen för den kräsna husägare eller professionella.
Läs mer
st
stock
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
delivery-truck
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Sopmaskin Smart 800E Texas

Smart Sweep 800E är sopmaskinen för den kräsna husägare eller professionella. Med variabel borsthastighet som lätt kan ändras med det gula handtaget på styret kan Smart Sweep 800E sopa sand och grus i långsam takt, minska damm och svepa tillräckligt snabbt för att effektivt borsta bort våta löv och lera.

Borsten levereras med spiralborstar designade för regelbunden rengöring och snöavlägsning. Spiralmönstret gör att det svepte materialet dras ut till ena sidan. Spiralborstarna är särskilt lämpliga för att svepa torrt material, men kan användas året runt.

Dessutom är Smart Sweep 800E utrustad med stora luftgummihjul som säkerställer ett fast grepp på alla ytor. Borstens höjd justeras av ett luftgummihjul som enkelt går på alla typer av underlag, vilket gör Smart Sweep särskilt lämpligt för att svepa ojämna ytor som kullstenar, där mer konventionella sopare har svårt att få allt gjort.

Styret på Smart Sweep 800 kan höjdjusteras för bästa möjliga ergonomiska höjd. Smart Sweep 800E har 3 växlar framåt och 1 bakväxel. Och 12 V elektrisk start (tryck på en knapp och starta).

Specifikationer

Motor: TG570E, 4-takt, 173 cc
Tankvolym (L): 1
Arbetsbredd (cm): 80
Vikt (kg): 76
Läs mer
Varumärke Texas
Leverantörens artikelnummer 90066692