Plugg och expander

Hos oss hittar du ett stort sortiment av både plugg och expander som ger dig riktigt fasta och säkra infästningar. Vare sig du behöver gipsplugg eller betongplugg hittar du det hos oss, vi har plugg för alla behov.

Allt för säkra infästningar

När du bygger är det viktigt att använda rätt infästningsmetod för det material du jobbar med. Hos oss hittar du ett riktigt stort sortiment av olika plugg. Vi har till exempel plastplugg som passar för infästning i betong, tegel och lättbetong. Om du behöver fästa något riktigt tungt på en gipsvägg rekommenderar vi vår skivexpander då den klarar större påfrestning än en traditionell gipsskruv. Har du gjort ett snyggt bygge och vill dölja fula skruvskallar passar vår träplugg bra för ändamålet. Oavsett vilken typ av infästning du ska göra har vi med största sannolikhet rätt produkt i vårt stora sortiment.

Plugg och expander för alla projekt

Oavsett om du ska sätta upp byggskivor, bygga möbler eller hänga upp den nya stora tavlan på gipsväggen, har vi både plugg och expander som passar för ändamålet. Om du skulle vara osäker på vilka produkter du ska använda hjälper vi dig gärna. Många kan tycka att det känns ovant och svårt att göra infästningar i betong istället för trä, men med en bra expanderspik från oss är det faktiskt ganska lätt. Allt du behöver göra är att förborra och sedan slå in spiken i hålet. Den pressas då ihop och expanderar sedan till ursprunglig form. Det gör att infästningen blir både enkel och säker.

Hitta plugg för alla behov hos Byggmax

Hos Byggmax hittar du expander och plugg för de flesta olika byggprojekt. Om du är osäker på vad du ska använda till ditt bygge hjälper vid dig gärna.

Läs mer

8 träffar

Sortera på
Universalplugg UX Fischer
Fischer
Finns i flera storlekar
från 43 95  kr
Nylonplugg SX Fischer
Fischer
Finns i flera storlekar
från 65 95  kr
Universalplugg Fischer Duopower 10x50mm
Fischer
Finns i flera utföranden
från 79 95  kr /st
Spikplugg N Fischer 5X50 mm
Fischer
5x50, 20st
från 76 95  kr /st
SPIKPLUGG FZB 5x50
Bårebo
FZB, 100st
från 149  kr /st
SPIKPLUGG FZB 5x50
Bårebo
100st
från 119  kr /st
SPIKPLUGG FZB 5x50
Bårebo
FZB, 10st
från 44 95  kr /st
SPIKPLUGG FZB 5x50
Bårebo
5x50, 10st
från 34 95  kr /st