Plugg och expander

Hos oss hittar du ett stort sortiment av både plugg och expander som ger dig riktigt fasta och säkra infästningar. Vare sig du behöver gipsplugg eller betongplugg hittar du det hos oss, vi har plugg för alla behov.

Allt för säkra infästningar

När du bygger är det viktigt att använda rätt infästningsmetod för det material du jobbar med. Hos oss hittar du ett riktigt stort sortiment av olika plugg. Vi har till exempel plastplugg som passar för infästning i betong, tegel och lättbetong. Om du behöver fästa något riktigt tungt på en gipsvägg rekommenderar vi vår skivexpander då den klarar större påfrestning än en traditionell gipsskruv. Har du gjort ett snyggt bygge och vill dölja fula skruvskallar passar vår träplugg bra för ändamålet. Oavsett vilken typ av infästning du ska göra har vi med största sannolikhet rätt produkt i vårt stora sortiment.

Plugg och expander för alla projekt

Oavsett om du ska sätta upp byggskivor, bygga möbler eller hänga upp den nya stora tavlan på gipsväggen, har vi både plugg och expander som passar för ändamålet. Om du skulle vara osäker på vilka produkter du ska använda hjälper vi dig gärna. Många kan tycka att det känns ovant och svårt att göra infästningar i betong istället för trä, men med en bra expanderspik från oss är det faktiskt ganska lätt. Allt du behöver göra är att förborra och sedan slå in spiken i hålet. Den pressas då ihop och expanderar sedan till ursprunglig form. Det gör att infästningen blir både enkel och säker.

Hitta plugg för alla behov hos Byggmax

Hos Byggmax hittar du expander och plugg för de flesta olika byggprojekt. Om du är osäker på vad du ska använda till ditt bygge hjälper vid dig gärna.

Läs mer

8 träffar

Sortera på
Fasadplugg Fischer SXR 10x100mm
Fischer
Finns i flera längder
från 99 95  kr /st
EXPANDERBULT FZV 10x115
Bårebo
FZV, 2st
från 59 95  kr /st
NYLONPLUGG LÅNG
Bårebo
10x80, 40st
från 109  kr /st
FASADPLUGG DELTATONE 10x140
Bårebo
Deltatone, 25st
från 299  kr /st
FASADPLUGG SEXK MED SKRUV 10x140
Bårebo
Sexk Med Skruv, 25st
från 319  kr /st
NYLONPLUGG
Bårebo
10x80, 4st
från 17 95  kr /st
FASADPLUGG DELTATONE 10x140
Bårebo
Med Deltaskruv, 2st
från 349  kr /st
FASADPLUGG MED SKRUV DELTA 10x140
Bårebo
Med Deltaskruv, 2st
från 49 95  kr /st