Stekhäll Med Ben Muurikka

Finns i flera modeller
ART.NR: 687262056
Denna högkvalitativa stekhäll är tillverkad av varmvalsat stål, vilket garanterar en utmärkt värmedistribution och lång hållbarhet. Med sina avtagbara ben kan den enkelt användas över olika värmekällor, inklusive gasolbrännare, elgrillar eller direkt över en öppen eld.
Läs mer
Modell:
st
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Stekhäll Med Ben Muurikka

Denna högkvalitativa stekhäll är tillverkad av varmvalsat stål, vilket garanterar en utmärkt värmedistribution och lång hållbarhet. Med sina avtagbara ben kan den enkelt användas över olika värmekällor, inklusive gasolbrännare, elgrillar eller direkt över en öppen eld. Stekhällens mångsidighet gör den till en favorit bland utomhuskockar. För att säkerställa dess livslängd och skick rekommenderas förvaring på en torr plats när den inte är i bruk.

  • Tillverkad av högkvalitativt varmvalsat stål
  • Perfekt för användning på gasolbrännare, elgrill eller öppen eld
  • Avtagbara ben för enkel transport och förvaring
  • Kräver förvaring på en torr plats för att förhindra rostbildning


Specifikationer
  • Ytbehandling: Varmvalsat stål


Läs mer
Varumärke Muurikka

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Ett av de största sommarnöjena i Sverige är nog grillningen och då behövs en rejäl grill. En egenhändigt murad grill passar perfekt som ett mindre sommarprojekt och blir garanterat ett samtalsämne på nästa grillfest. Genom att mura den själv kan du skapa precis den grill du själv villhöver, bara fantasin och möjligen fysikens lagar sätter gränserna för hur bra det kan bli.