Marksten

Letar du efter marksten och trädgårdsplattor för att förverkliga drömträdgården eller uteplatsen? Här finns allt du behöver för att skapa ditt egna utomhusparadis.

Enkelt med stor valmöjlighet

Marksten är ett enkelt, snyggt och praktiskt sätt att få till trädgårdsgångar och uppfarter. När du väljer mönster, se då hur stenarna och plattorna ser ut när man använder många, vissa mönster ger olika intryck beroende på om man anlägger en stor eller liten yta. En trädgårdsgång bör vara bred nog så att två personer kan mötas, och en uppfart bred nog så att en bil med öppna dörrar får plats. Viktigt att tänka på vid anläggning är att göra ett bra underarbete, det ger dig en gång eller uppfart som håller länge oavsett belastning och väder. Kom ihåg att packa materialet mellan varje lager och avsluta alltid med fyllsand för bästa hållbarhet och enklare skötsel.

Sätt prägel på din utomhusmiljö

Att arbeta med marksten själv är ett enkelt och snabbt sätt att ge din trädgård ett rejält lyft. Den håller länge, kräver lite underhåll och kan dessutom med lite kreativitet användas till så mycket mer än bara som gångmaterial. Varför inte bygga en låg mur eller ställa markstenen på högkant som rabattavgränsare? Genom att välja mellan olika färgnyanser och mönster kan du enkelt ge din utomhusmiljö både ett modernt och en gammaldags prägel. Här på Byggmax har vi allt du behöver för att ditt projekt ska bli riktigt lyckat, från byggmaterial som markduk och cement till trädgårdstillbehör som odlingsbänkar och komposter. 

Lägga marksten

På Byggmax vill vi hjälpa dig med hela ditt projekt. Förutom att du alltid köper marksten till bästa pris hos oss,  så kan vi även guida dig i hur du ska lägga markstenen på bästa sätt. Besök vår stora och välanvända guide Lägga marksten där du får hjälp med förarbete, steg-för-steg-anvisningar samt underhållning och efterarbete - allt för att du verkligen ska lyckas med ditt projekt. 

Lägg nya gångar med marksten från Byggmax

Med marksten från Byggmax gör vi det enkelt för dig att själv skapa utomhusmiljön du alltid har drömt om, dessutom till ett bra pris.

Läs mer
Filtrera

16 träffar

Sortera på
Slät platta
Från 25 95  kr
Från 4 69  kr
Multiblokk
Slät platta
Från 32 95  kr
Slät platta
Från 72 95  kr
Från 5 79  kr
Slät
Från 41 95  kr
Tumlad
Från 256 33  kr /m2
Rak
Från 4 59  kr
Rak
Från 119 66  kr /m2
Slät platta
Från 36 95  kr
Slät platta
Från 20 55  kr
Slät platta
Från 15 95  kr
Tumlad
Från 243  kr /m2
Tumlad
Från 259 74  kr /m2
Mosaiken
360 st, 210X140X5
1 999  kr /pall
Rak
Från 409  kr /m2