Grilltillbehör

På Byggmax finns tillbehör till din grill till ett bra pris. I sortimentet finns bland annat både grillkol och grillbricketter, briketterna har lite längre glödtid och grillkolen ger en snabb och jämn glöd. Välj det som passar dig bäst!

Förenkla grillupplevelsen

Att få till den perfekta glöden är något som kan vara klurigt men med hjälp av bra tillbehör kan det bli mycket enklare. Tändvätska ger dig en effektiv tändning av grillen, sprid ut vätskan rikligt över kolbädden och låt den sjunka in i några minuter. Därefter kan du tända elden och få en fin glöd. Ett annat alternativ till tändvätska är en eldriven grilltändare på exempelvis 1000W. Denna tänder elden snabbt och miljövänligt med hjälp av varm luft. Att få till den perfekta glöden utan grillmotor kan alltså vara både enkelt och bekvämt med grilltillbehör från Byggmax.

Grilltillbehören som passar dig

Det finns en hel del redskap till grillen att välja mellan, som en stekspade från Muurikka, köttermometer från Traeger eller en grillkorg från Bluegaz. Utöver detta finns grilltändare, grillöverdrag, stekpannor och handskar, ja allt du kan tänkas behöva för din grill! Så vad väntar du på? Beställ billiga grilltillbehör nu på Byggmax.se.

 1. Träull Solstickan
  Trä
  Träull Solstickan
  Pris från
  50   kr /st
 2. Tändbriketter Solstickan
  Trä
  Tändbriketter Solstickan
  Pris från
  35   kr /st
 3. Pizzasten med slicer
  Pizzasten med slicer
  Pris från
  149   kr /st
 4. Braständare Solstickan
  Trä
  Braständare Solstickan
  Pris från
  25   kr /st