Klätterställning

Här hittar du lekfulla klätterställningar för barn från Byggmax. Utmana barnen i både klätternät och klättervägg. Ett annat uppskattat inslag är de lekställningar som har flera funktioner såsom hus, rutschkana och gungor, här kan barnen leka i timmar.


Barnens egna klätterställning i trädgården

I en klätterställning får barnen leka, men framför allt öva på motorik och röra på sig. Du kan även byta ut en gunga mot till exempel ett klätterrep eller trapetsgunga. Vi har ett stort utbud av olika gungor så det ska passa alla åldrar, från babygunga till kompisgunga för de äldre barnen. Byggmax erbjuder ett stort urval av klätterställningar i mängder av storlekar och för alla sorters trädgårdar.


Köp lekställningen och tillbehören på Byggmax

Ta även en titt på tilläggsmodulerna för klätterställningarna för att maxa leken. Gör om bottenplanen på Jungle Gym’s klätterställningar/lektorn med en Playhouse modul, det blir som en liten lekstuga under klätterställningen. Eller varför inte en trähängbro som du kan ha mellan två olika klätterväggar? Eller ett picknickbord? Här hittar du produkter från bland annat Jungle Gym, Plus och Hy-Land.

115 artiklar

115 artiklar