Flaggor och flaggstänger

Ska du köpa flagga till flaggstång så har du kommit helt rätt. Flaggor och flaggstänger från Byggmax. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Födelsedagar, fester eller högtider - tillfällena är många för att hissa flaggan. Genom att köpa en flaggstång, flagglina och flagga från Byggmax har du en alldeles egen flagga att hissa vid dina speciella tillställningar. I vårt sortiment finns även fasadflaggor och andra tillbehör som du kan behöva. Billigt och bra! Här hittar du produkter från bland annat Adela och Flagmore.

För den som inte har plats för en lång flaggstång i trädgården eller vill ha en mer diskret flagganordning så passar en flagghållare för fasaden utmärkt. Placera din fasadflagga på ett med omsorg valt ställe och flagga på!

Regler för flaggor

När det kommer till att hissa flaggan så finns det traditioner och riktlinjer som man som flagghissare bör rätta sig efter. På internet eller på biblioteket kan du söka fram hur dessa traditioner ser ut. Det finns till exempel särskilda datum och tidpunkter som flaggan ska hissas och tas ned. Det finns även traditioner och riktlinjer som berättar hur flaggan ska hanteras och vilket skick den får hissas i.

Köp billiga flaggstänger och flaggor hos Byggmax

Vi på Byggmax har prisvärda varor för den som ska köpa flagga eller flaggstång i olika utföranden. När du handlar på Byggmax kan du känna dig säker på att alltid få kvalitetsprodukter till bästa pris.

29 artiklar

 1. Flagga Sverige
  200x125 cm
  Flagga Sverige
  229   kr /st
 2. Flagglina Vit
  Habo, 50kg, 30m
  Flagglina Vit
  Pris från
  89   kr /st

29 artiklar