Syrénbuske

Syrén är en väldigt somrig prydnadsbuske som är känd för sina doftande och färgglada blommor. Den är vanligtvis en buske eller ett litet träd som kan växa upp till 5-7 meter högt och blommar i maj och juni månad. Syrén är också en lättskött växt som passar utmärkt för trädgården.

Syrén i olika färger

Det finns många olika arter av syrén att välja mellan beroende på dina behov och preferenser. Syrénbuskar finns i en mängd olika färger, inklusive lila, vit, rosa och blå. Alla har sina unika utseenden och doftande blommor.

Användning av syrén

Syrén kan användas på olika sätt för att förbättra trädgården och andra utomhusmiljöer. Dess färgglada och doftande blommor gör den till en populär prydnadsväxt som kan användas som en häck, buske eller träd. Syrén är också en populär blomma att ha i en kruka eller vas i hemmet då dess aromatiska doft ger en härlig atmosfär.

Köp syrénbuske hos Byggmax

Välkommen att kolla in vårt sortiment av syrén som du kan köpa bekvämt från Byggmax. Kom in till din närmaste Byggmax-butik eller kolla här online för att se vilken syrénbuske som vi kan erbjuda.

filter-white Filtrera

2 träffar

Sortera på
Omnia Garden
Finns i flera varianter
Från 675  kr
Omnia Garden
Finns i flera varianter
Från 285  kr