Buskros

Buskrosor är en av de mest populära växterna för trädgårdar runt om i världen. Dessa vackra växter ger färg och doft till din trädgård samtidigt som de kräver minimalt underhåll.

Fördelar med buskrosor

Buskrosor är en fantastisk växt för din trädgård och de är kända för sina vackra färger och underbara dofter, vilket gör dem till ett fantastiskt tillägg till din trädgård. En stor fördel är att buskrosor blommar under en lång tid, vilket ger kontinuerlig färg och skönhet till din trädgård. Buskrosor är dessutom en av de mest lättskötta växterna för trädgårdar och kräver minimalt med vatten och gödsel.

Hur du vårdar buskrosor

För att få dina buskrosor att trivas och växa hälsosamt behöver de en plats med mycket solljus för att trivas. Se till att välja en plats med minst sex timmars direkt solljus per dag. Buskrosor behöver regelbunden vattning, speciellt under torra perioder. Se till att vattna dem regelbundet, men undvik att övervattna. De behöver även gödslas och beskäras regelbundet för att behålla sin form och blomstra ordentligt. Beskär dem på våren eller tidigt på sommaren.

Köp buskros hos Byggmax

Välkommen att kolla in vårt sortiment av buskrosor som du kan köpa bekvämt från Byggmax. Kom in till din närmaste Byggmax-butik eller kolla här online för att se vilken buskros som vi kan erbjuda.

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.