Trappa Atlanta Dolle

Finns i flera varianter
ART.NR: 687192245
Den raka trappan är enkel att montera och utformad för begränsade utrymmen.
Läs mer
Baluster:
Färg:
st
stock
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
delivery-truck
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Trappa Atlanta Dolle

Den raka trappan är enkel att montera och utformad för begränsade utrymmen. Trappan har 11 multiplex steg. Om du vill ha mer säkerhet runt trappan finns det ytterligare säkerhetsalternativ.

Gör plats för mer!
Den smarta formen på trappstegen gör ATLANTA till en riktig spartrappa! ATLANTA-trappan levereras med 11 multiplex boksteg och ett litet utrymmeskrävande (tar bara bara upp 137 cm i längden från väggen). Det är möjligt att ta bort ett eller flera trappsteg om en maximal golv-till-golvhöjd på 300 cm inte krävs. Varje trappsteg har en justerbar höjd på mellan 19 och 25 cm. Trappens räcke fästs i två trappsteg för att maximera komfort och stabilitet. Trappans stålkonstruktion är pulverlackerad och ledstången är gjorda av färgad UV-beständig PVC, vilket ger en stark och slitstark trappa. ATLANTA trappan finns i flera moderna färger med en halvblank yta. Välj den design som bäst passar dina behov och inredningsstil. Enkla, modulära konstruktion och ett rakt PVC-räcke säkerställer enkel montering på bara en dag.

Kompromisslös säkerhet och komfort
ATLANTA är en solid, stabil och slitstark trappa skapad för vardagligt bruk. Trapporna är certifierade och uppfyller gällande lastkrav i enlighet med europeiska byggföreskrifter (EUROCODE) som säkerställer en fullständigt säker trappa. Om ytterligare säkerhet önskas på trappan erbjuder vi ett alternativ där en baluster kan läggas till på det mittersta trappsteget, vilket minskar avståndet mellan balustrarna från 20,5 cm till 9 cm för ökad säkerhet och komfort. (Välj ATLANTA II-konfigurationen med 2 balustrad per steg). För att öka säkerheten för barn kan du lägga till ett extra räcke och barnlister för att minska avståndet mellan stegen. Det är även möjligt att lägga till ett räcke till toppen av trappan, på en trappavsats eller liknande. Avsluta med täcklock kit, som är utformad för att dölja skruvarna som används för att säkra trappan.

Mätnings guide till din nya trappa
Var uppmärksam på att denna trappa är designat till rum med en våningsskillnad på minst 20 cm. Vi uppmärksammar att denna trappa inte kan godkännas som huvudtrappa, det är därför viktigt att kolla upp gällande föreskrifter vid besiktningskrav innan montering.


Trappor med växelsteg
Vårt sortiment av trappor med så kallade hacksteg består av inomhustrappor som är särskilt platsbesparande på grund av det djupare stegavståndet mellan trappstegen. En sådan trappa levereras som en rak trappa, och trots att denna typ av inomhustrappa är smal och särskilt platsbesparande, gör trappstegens form att en sådan trappa är bekväm och säker att gå på. Se trappurvalet nedan om du letar efter en platsbesparande trappa till ditt hem.

Läs mer
Varumärke Dolle