Trappa Boston Rak Dolle

Finns i flera varianter
ART.NR: 687192004
Den modulära trappan BOSTON är en elegant lösning för att utnyttja utrymmet i ditt hem.
Läs mer
Färg:
Material:
Antal Steg:
st
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Trappa Boston Rak Dolle

Den modulära trappan BOSTON är en elegant lösning för att utnyttja utrymmet i ditt hem.

Bekväm elegans
Med hjälp av den platsbesparande BOSTON-trappan får du tillgång till allt extra utrymme på övervåningen. Trappan finns i rak eller kvartssvängd form i flera olika designs med mellan 11 och 13 FSC®-certifierade trappsteg. Välj en konfiguration som matchar dina behov och din inredningsstil. Räckets ledstång matchar trappstegen i trä för en fin balanserad design. Både ledstången och fyllningarna kan förkortas beroende på antalet trappsteg, steghöjd och valet av trappform. Varje trappsteg har en justerbar höjd på mellan 19 och 25 cm. Max höjd från golv till golv: 350 cm. Allt ingår, tillsammans med stenstolpen. BOSTON är designad med ett yttre räcke och balustrar monterade på två trappsteg för att maximera komfort och stabilitet. Lackerade trappsteg, pulverlackerade stålkonstruktionselement, ett räcke i massivt trä och fyllningar i rostfritt stål ger en stark och hållbar trappa.

Modulär trappa - Lätt att installera
Modulära trappor från DOLLE är enkla att installera. Inga specialverktyg behövs. Våra installationsvideor guidar dig steg för steg genom installationsprocessen. Behöver du inspiration till hur du får mer plats i ditt hem? Vad sägs om ett litet kontor under taket? Ett avskilt utrymme för dig eller dina barn? Kanske en garderob? Använd en spartrappa från DOLLE för att frigöra och få åtkomst till extra utrymme på ett säkert sätt. Ett skyddsräcke på en sida ingår alltid. Du kan även montera ytterligare ett skyddsräcke, eller enkelt installera trappan mot en vägg. Räcket är konstruerat för installation på trappstegets raka delar. OBS!: När du installerar trappan som i kvartssvängd form är det viktigt att montera två väggfästen (ingår i paketet) eller två trappstegskopplingar (ingår INTE i paketet).

Ökad säkerhet och komfort
BOSTON-trappan är certificerad och uppfyller gällande lastkrav i enlighet med europeiska byggföreskrifter (EUROCODE). För att öka säkerheten för barn kan du lägga till ett extra räcke och montera barnlister i valfri färg som matchar trappan. Det är även möjligt att lägga till ett räcke till toppen av trappan, vilket ger en fin och säker finish på trappan. Avsluta med DOLLE täcklock kit, som är utformad för att dölja skruvarna som används för att säkra trappan. Vi uppmärksammar att denna trappa inte kan godkännas som huvudtrappa, det är därför viktigt att kolla upp gällande föreskrifter vid besiktningskrav innan montering.

Mätnings guide till din nya trappa
Var uppmärksam på att denna trappa är designat till rum med en våningsskillnad på minst 20 cm. Ledstången levereras i längder om 150 cm.

BOSTON steg
Eftersom trä är en naturprodukt kan träets naturliga färg variera från trappa till trappa. Därför kan färgigenkänningen av bilderna inte alltid återspegla träets färg en-till-en.


Modulära trappor
En så kallad modultrappa är en innertrappa som levereras i olika trappmoduler och består av en mittsektion i metall och steg i trä. Eftersom det är en trappa som kommer i moduler är den också enklare att installera. Våra modulära trappor är alla inredda trappor och finns som antingen kvartsvridna trappor, halvvridna trappor eller raka trappor. Se trapputbudet nedan om du letar efter invändiga trappor till ditt hem.

Läs mer
Varumärke Dolle