Utomhustrappa Gardentop Steg för Trä Räcke båda sidor Dolle

Finns med olika antal trappsteg
ART.NR: 687191856
Trädgårdstrappan Gardentop är tillverkad av galvaniserat stål och har fästen för trästeg.
Läs mer
Antal Steg:
st
stock
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
delivery-truck
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Utomhustrappa Gardentop Steg för Trä Räcke båda sidor Dolle

Trädgårdstrappan Gardentop är tillverkad av galvaniserat stål och har fästen för trästeg. Trappan kan väljas med två, tre, fyra eller ända upp till tolv steg. Trä ska köpas till separat. Välj trappa med eller utan galvaniserat räcke.

Med en galvaniserad trappa får du en motståndskraftig ståltrappa som kräver minimalt med underhåll och som har en lång livslängd. Gardentop utomhustrappa gör det enkelt att förbinda flera nivåer, vilket ger dig snabb och säker åtkomst till trädgården från din terrass eller balkong.

ÖKAD SÄKERHET MED ETT GALVANISERAT RÄCKE
Trappan är tillgänglig med ett elegant räcke i galvaniserat stål, som matchar trappan och är underhållsfri. Var uppmärksam på att ledstången köps separat för en vacker och fulländad look med anpassade längder. Ledstången är tillverkad i rödbrun mahogny och är även lätt att hålla i. Räcket ger trappan ett modernt utseende och säkerställer maximal komfort och säkerhet när du använder trappan. Njut av livet utomhus – kom ut i trädgården snabbt och säkert. Trappan finns med två steg upp till tolv steg. Det rekommenderas att två stolpar för understöd köps som tillval för sex steg eller mer.

JUSTERA HÖJDEN PÅ GARDENTOP
Gardentop-trappan kan köpas i följande höjder:2 steg: 36 – 44 cm 3 steg: 54 – 66 cm 4 steg: 72 – 88 cm 5 steg: 90 – 110 cm 6 steg: 108 – 132 cm 7 steg: 126 – 154 cm 8 steg: 144 – 176 cm 9 steg: 162 – 198 cm 10 steg: 180 – 220 cm 11 steg: 198 – 242 cm 12 steg: 216 – 264 cm

Köp till trä till fästena för stegen
Träet monterar du själv på trappan – träet ska passa till ett djup på 22 cm. Beläggning ska köpas separat. DOLLE kan för tillfället inte leverera trä till stegfästena. Läs mer om DOLLEs utomhustrappor här.


Hos DOLLE erbjuder vi inte bara en mängd olika trappor för inomhusbruk, utan även en mängd olika trappor för utomhusbruk. Med fokus på hög kvalitet, materialval och komfort har vi skapat ett spännande sortiment av utetrappor. Läs mycket mer om både materialval för våra utetrappor, våra olika typer av utetrappor och de vanligaste frågorna när det gäller utetrappor.

Materialval för utomhustrappa
Gemensamt för våra olika typer av utetrappor är att de alla är tillverkade av galvaniserat stål och därför alla är galvaniserade trappor. Dessa utetrappor är underhållsfria och därför särskilt motståndskraftiga mot det nordiska vädret. En utomhustrappa från DOLLE är dessutom tillverkad med utskjutande hål i trappstegen för extra halkskydd och komfort vid användning. Det innebär att vårt sortiment av utomhustrappor har säkra trappsteg året runt - även i regnigt väder. Ta en titt på vårt sortiment och hitta en terrasstrappa eller utetrappa för ditt utomhusutrymme.

Utomhussteg i stål anpassade efter dina behov
Förutom materialvalet i galvaniserat stål kan våra olika typer av ståltrappor för utomhusbruk anpassas exakt efter dina behov. En standardutetrappa kanske inte alltid passar ditt projekt, och med en utetrappa från DOLLE är det möjligt att skräddarsy en utetrappa efter dina behov. När du utformar din terrasstrappa eller utomhustrappa kan du fritt välja mellan olika storlekar, trapptyper och stegytor i vårt sortiment av utomhustrappor i stål. Bläddra i vårt sortiment av utomhustrappor och anpassa din utomhustrappa efter dina behov.

Vilken utomhustrappa ska jag välja?
Våra två typer av utomhustrappor kan användas för två mycket olika ändamål. GARDENTOP finns med en golvhöjd på 36-264 cm, vilket innebär att denna ståltrappa för utomhusbruk kan användas för flera olika ändamål, som att gå in i ditt hem, gå ner från terrassen eller liknande. TORONTO utmärker sig som en utomhustrappa med en golvhöjd på 246-399,5 cm. Det innebär att TORONTO endast kan användas som förbindelselänk mellan de något högre nivåerna i uterummet.

Hur installerar jag en utomhustrappa?
När du köper en utomhustrappa från DOLLE medföljer alltid en installationsguide som gör det enkelt att installera din nya utomhustrappa i stål. Du kan välja att montera din trappa själv, men du kan också alltid låta en fackman göra jobbet. Om du har några frågor under installationen är vår kundtjänst alltid redo att hjälpa dig.

Hur underhåller jag en utomhustrappa?
Vårt sortiment av utomhustrappor är i princip underhållsfria, eftersom de är tillverkade av galvaniserat stål som gör dem särskilt hållbara och motståndskraftiga mot både slitage och det nordiska vädret.

Gardentop
GARDENTOP är en trappserie bestående av galvaniserade trappor som på ett enkelt och okomplicerat sätt kan skapa tillgång till olika nivåer i uterummet - denna utomhustrappa är särskilt lämplig att använda som en terrasstrappa eller som en utomhustrappa vid entrén. Vår ståltrappa för utomhusbruk är tillverkad av galvaniserat stål och är perfekt som utomhustrappa - både på grund av sina halkfria steg, men också på grund av sin rustika design och materialval, vilket gör den till en utomhustrappa som är särskilt motståndskraftig mot det nordiska vädret.

Vår utomhustrappa GARDENTOP finns i flera olika stegutföranden - den kan fås med steg för trä, galler, perforerade steg eller steg av glasfiberförstärkt plast. Förutom de olika typerna av steg på vår GARDENTOP-terrasstrappa kan du också anpassa höjden på GARDENTOP-utetrappan. Den finns tillgänglig med en golvhöjd på 35-264 cm och en trappbredd på 100 cm.

Läs mer
Varumärke Dolle