Varmvattenberedare Metro plus 100 Metro Therm

ART.NR: 6412025
Varmvattenberedare Metro plus 100 Metro Therm
Läs mer
st
stock
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
delivery-truck
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Varmvattenberedare Metro plus 100 Metro Therm

Toppklassade varmvattenberedare som är ytterst energieffektiva. Anpassade för extern värmekälla med laddslinga, som är betydligt längre än tidigare modeller, och utan egen elpatron för att uppfylla Energimyndighetens krav som A-klass. PLUS-beredarna är isolerade med extra tjock PUR-isolering som därmed klarar samma varmvattenbehov som en större beredare men med 50 % lägre värmeförlust. Genom en längre spiral och en högre effekt, kan PLUS-beredarna ersätta en större behållare och därmed spara både plats och pengar. Det är lätt att byta ut en gammal METRO-behållare med en PLUS-behållare eftersom rörmåtten är desamma.

Snabb uppvärmning av vattnet
PLUS-behållare ger varmvatten dubbelt så snabbt som en traditionell behållare. Därmed kan du nöja dig med en mindre storlek.

Överlägsen isolering
PUR isolering är dubbelt så tjock i PLUS behållare. Det ger dig upp till 50 % lägre värmeförluster och bättre energieffektivitet.

Mindre vattenvolym som uppfyller samma behov
Tack vare den längre spiralen, ökar effekten i PLUS- behållaren. Därmed kan man nöja sig med en behållare med mindre volym. PLUS 70 ersätter en 110 literbehållare och PLUS 100 ersätter en traditionell 160 litersbehållare, även för hushåll med badkar.

Modell: PLUS 100
Liter: 100
Värmeöverföringsyta: 1,7 m²
Spiral: 3/8"
Höjd: 400 mm
Bredd: 460 mm
Djup: 460 mm
Vikt: 91 kg
Energiklass: A
RSK-nr: 6525507
Max drifttryck spiral: 16 bar
Max drifttryck behållare: 10 bar
Isoleringstjocklek PUR: 60 mm
Läs mer
Varumärke Metro Therm
Leverantörens artikelnummer 6525507

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • För oss är det sedan länge en självklarhet med varmvatten i kranen, men för detta krävs trots allt något som värmer vårt vatten. Om beredaren är för liten eller går sönder så tar varmvattnet slut. Se därför till att välja en lagom stor varmvattenberedare som klarar familjens behov. Här nedan så visar vi hur du installerar den rätt, så att du slipper kallduschar.