VEDFÖRVARING ENZO RACK-M GRILLSYMBOL

ART.NR: 6115813
Vedstativet Enzo Rack-M är gjord av cortenstål och är helt väderbeständig.
Läs mer
st
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

VEDFÖRVARING ENZO RACK-M GRILLSYMBOL

Vedstativet Enzo Rack-M är gjord av cortenstål och är helt väderbeständig. Vedförvaringen är lämplig för både inomhus och utomhusbruk och monteringen går snabbt och enkelt. Enzo vedstativ kan användas både som horisontell och vertikal hylla.

Teknisk Information:

Mått: 74 x 43 x 37 cm.
Vikt: 20 kg.
Material: 2 mm och 3 mm cortenstål.
Monteringstid: 10-15 min.
Transporteras i delar.
Vid horisontell användning har hyllorna en standardhöjd: 43 cm utan ben och 46 cm med ben. Träsits inkluderat.

Läs mer
Varumärke Grillsymbol
Leverantörens artikelnummer Enzo-RM

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Underlätta ett av vardagens alla måsten genom att bygga en snygg och stilren vedbärare, som dessutom blir en prydnad bredvid eldstaden. Du kan måla den i en snygg kulör som smälter in i din övriga inredning eller välja en färg som gör att den sticker ut ordentligt. Följ guiden nedan för att enkelt snickra ihop en alldeles egen vedbärare att pryda ditt hem med.
  • Denna praktiska och snygga vedkorg kan du lätt och smidigt snickra ihop skälv. Självklart kan du välja att måla den i vilken färg du vill, men vi på Byggmax gillar verkligen den här knallgula varianten. Designen är lika snygg som enkel och antingen bygger du enligt grundbeskrivningen nedan, eller så kan du lätt anpassa den efter egna idéer för att sätta din egen personliga prägel på den.
  • Att elda med ved under ruggiga och kalla vintermånader är en riktig stämningshöjare. Men då behöver din ved vara torr. Fuktiga vedklabbar brinner dåligt och för att veden ska vara riktigt torr bör den ligga och torka i ett år. Så här bygger du ett ordentligt vedförråd - gärna med minst två fack - för att hålla ordning och få din ved torr.