Tätskikt

Ett tätskikt är ett material som stänger ute eller inne fukt och vatten. Ofta behöver du ett tätande skikt med fukt och ångspärr i rum som utsätts för väta, det är ett bra sätt att försäkra sig mot framtida problem.  Hos oss på Byggmax hittar du tätskikt till ett bra pris. 

Tätskikt för olika ändamål

Det finns olika tätskikt beroende på ändamål. Våtrumsfolie är ett tunt skikt av plast som man brukar använda under sten eller plattor när man lägger nytt golv i badrummet. Vi har även olika skivmaterial som kan fylla samma funktion och om du behöver täta skarvar kan du använda dig av tätskikt på remsa. När man renoverar våtutrymmen är det viktigt att arbeta fackmannamässigt om man vill att försäkringar ska gälla vid olyckor. Det är inte så svårt som det kanske låter om du väljer bra produkter som passar tillsammans.

Tätskikt innebär trygghet

Med moderna fläktar och fuktspärrande skikt slipper du oroa dig för mögel och andra problem med dålig luft i källare och våtutrymmen. Det är en investering som brukar löna sig många gånger om och en insats som höjer värdet på de flesta fastigheter eftersom det är något som många köpare tittar extra noga på. Det ger en särskild tillfredsställelse att själv ta hand om tätskikten så att man vet att det blivit noggrant genomfört. Tätskikten i fastigheten håller mycket länge om materialen som skikten har kontakt med är av bra kvalitet och inte utsätts för skador. Våra flytande tätskikt är mycket enkla att hantera men tänk på att ha bra ventilation där du arbetar.

Håll fukten borta med tätskikt från Byggmax

Tätskikt är viktiga. Hos oss på Byggmax för du råd om vilka av våra prisvärda kvalitetsprodukter som passar i ditt hem.

16 artiklar

16 artiklar