INNERDÖRR FURU 3-SPEGEL BR. JOHANSSON

Finns i flera storlekar
ART.NR: 6614002
Innedörr med ram och speglar i massiv obehandlad furu.
Läs mer
st
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

INNERDÖRR FURU 3-SPEGEL BR. JOHANSSON

Innedörr med ram och speglar i massiv obehandlad furu. Dörren är 40 mm tjock och har snap-in gångjärn, den är även vändbar vilket innebär att den kan hängas till höger och vänster. Låskolven vänds med ett enkelt handgrepp.

Observera att karm, överstycke, tröskel och handtag köps separat

Steg-för-steg guide

Att byta innedörrar är ett enkelt sätt att fräscha upp inredningen i ditt hem. Följ vår steg-för-steg guide om hur du monterar en innedörr. Klicka här för att komma till guiden.
Läs mer
Varumärke Br. Johansson
Leverantörens artikelnummer 20835

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • När våra behov ändras behöver ibland huset anpassas för att följa med utvecklingen i hur vi vill använda vårt hus. Ett extra rum kanske ska tas bort, dörröppningen flyttats till ett nytt och bättre läge eller så behöver ett rum användas på ett annorlunda sätt. Oavsett anledning så vill du säkert täcka igen öppningen på ett sätt så det inte kan anas att den en gång var där.
  • Innerdörrar finns i en mängd olika utföranden och kan ge ett rum en helt ny känsla. Idag finns inga begränsningar för hur en innerdörr kan se ut då det finns allt från enkla, släta och formpressade dörrar till massiva dörrar med glaspartier att köpa. Att montera en innerdörr kan låta enkelt, men det finns några saker som är bra att tänka på innan du väljer dörr och när det är dags att montera.