Fönsterbrädor

Fönsterbrädor från Byggmax. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Oavsett om du bygger nytt eller vill byta ut dina gamla fönsterbänkar är det lätt att göra det själv. Hitta din nya fönsterbräde hos oss.


Användbara i hemmet

Med en fönsterbräda uppsatt framför fönstret drar du nytta av en bra plats i hemmet. Där kan du ställa dekorationer och soltörstande växter. Eller varför inte ha det som en plats där du laddar upp din teknologi med solceller? Inreda med fönsterbrädor med olika dekorationer utplacerade ger en ombonad känsla i hemmet och ställer du inomhusväxter i krukor där, får du även ett visst insynsskydd. Vita fönsterbrädorna i trä hos oss har allmogefrästa ytterkanter och är i vitlackad MDF. Välj en med ventileringshål för att slippa kondens på din fönsterruta. Det är lätt att montera dit dessa själv och du kan hitta instruktioner här på Byggmax.


Odla fina växter på fönsterbrädan

Oavsett om du ska byta ut en gammal fönsterbänk eller sätta dit en för första gången är det lätt att lyckas med detta projekt. Med några enkla förberedelser och instruktioner från oss så tar det bara några timmar. Det finns många fördelar med att ha fönsterbrädor. Många väljer att odla växter på fönsterbrädorna. Dra nytta av det extra utrymmet och odla kryddor för matlagningen! Vissa växter kan växa sig riktigt stora om de får ta plats vid ett fönster, speciellt om det vetter mot söder. När du har lyckats med din kryddodling, kolla in våra växthus som finns på Byggmax. Varför inte skapa en egen växtoas?


Köp billiga fönsterbrädor hos Byggmax

Fönsterbrädor som är lätta att montera och billiga att köpa hittar du här på Byggmax. Lyckas med byggdrömmen tillsammans med oss.