Jul

Vintern må vara mörk, men inte julen! Här hittar du allt inom julbelysning, utebelysning, trädgårdsbelysning, ljusslingor för utom- och inomhusbruk, dekorationsljus för hem och trädgård och självklart adventsljusstakar, adventsstjärnor och julgransbelysning. Vi har samlat allt det bästa från Konstsmide som erbjuder energisnål belysning för funktion och dekoration.

JULGRANAR & JULGRANSBELYSNING
Få föremål sprider så mycket julstämning som julgranen. Vi erbjuder både plastgranar och äkta granar, det finns fördelar för båda alternativen. Plastgranen är perfekt för dig som vill undvika barren och ha en gran som håller år efter år. Medan den äkta granen doftar gott och du får själv välja den vackraste granen som passar ditt hem bäst.
Att dekorera julgranen är i många familjer en tradition där hela familjen är delaktig och vi erbjuder därför ett brett sortiment av julgransbelysning med olika utseenden och ljus för att göra granen ännu vackrare. Julgransbelysningen lyser upp hela rummet med ett vackert sken.

LJUSSTAKAR & JULSTJÄRNOR
Här finner du mängder med olika julstjärnor och ljusstakar, både moderna och traditionella. Köp din julstjärna och lys upp den mörka vintern! Hänger du julstjärnan i fönstret, eller har den på fönsterbrädan, blir det även en vacker syn för förbipasserande.
Adventsljusstakarna varierar i tid när de ställs fram. Vissa ställer fram den första advent och har kvar dem till tjugondag knut, medan andra tar fram dem långt innan första advent för att lysa upp de mörka månaderna som faller in i slutet på året.

LJUSSLINGOR & LJUSNÄT
Belysning är en given del av inredningen och kan helt förändra ett rum. Häng upp ljusslingor i taket, längs väggen eller låt dem vara en del av bords dukningen. Vi har ett mycket brett sortiment av olika ljusslingor och ljusnät stora som små lampor med olika utseenden och ljus.
Lys upp buskar, trädgården, balkongen, altanen och skapa en mysig atmosfär. Ljusslingor är även en perfekt partydekoration. När mörkret drar in hjälper ljusslingorna till med att lysa upp festen. Byggmax har bland annat ljusslingor för halloweenfesten, kräftskivan och julfesten.

DEKORATIONSBELYSNING
Det är dem små detaljerna som gör julen komplett. Här finns både inomhusbelysning och utomhusbelysning för alla hem. Låt lekfulla juldekorationer lysa upp din trädgård, djuren väntar på att få flytta in.
Vi har ett brett och spännande sortiment av bordsdekorationer med allt från LED-änglar till mysiga julbyar. Vi vill även att du ska känna dig trygg i hemmet och därför erbjuder vi bla batteridrivna vaxljus för att du ska kunna somna tryggt i soffan utan risk för brand.

VÄRME
Och när kylan är här, så har vi allt för att hålla dig varm. Vi har ved och pellets i mängder.
Pellets är en ren naturprodukt som består av spill från träindustrin, så även här kan vi handla med gott samvete för klimatet! Byggmax pellets håller den högsta kvalitetsklassningen enligt svensk standard.
Vi erbjuder även vedkorgar av olika slag för att enkelt hjälpa dig att bära in ved och förvara den på stiligast möjligast sätt. Är du riktigt händig så kan du även bygga en egen. Vi guidar dig hela vägen från början till slut. Se guiden till vedbäraren här och vedkorgen här.

God jul önskar vi på Byggmax!

3 artiklar

  1. Pris från
    299   kr /st
    2-10 d
  2. Pris från
    499   kr /st
    2-10 d

3 artiklar