Laminatgolv Plural Oak 8mm

UTGÅENDE, 8x193x1380, 2,131 m2/pkt, AC5/32, klickgolv 5G, MyFloor Cottage
Artikelnummer: 651748
Vikt: 14.81
Laminat Plural Oak har en tjocklek på 8 mm.
Tillgänglig Beställningsvara
Frakt kan tillkomma
Skickas inom
2-5 vardagar
159   kr /m2
st
Laminatgolv Plural Oak 8mm
Laminat Plural Oak har en tjocklek på 8 mm. Golvet är mycket motståndskraftig mot slitage, ljus och fläckar. Laminat Plural Oak är ett mångsidigt ekgolv med rustik charm. Golvet är ett klassisk golv som passar till alla olika inredningsstilar. Golvet är gjort av naturliga och återvinningsbara råvaror. Golvet är mycket enkelt att lägga och dessutom kan det lätt plockas upp och på nytt läggas i en annan lokal.

Tålighetsklass

Laminatgolvet har AC-klass 5, vilken är den högsta klassningen. Golvet är oerhört slitstarkt och är tåligt nog för utrymmen som till exempel större kontor, butik och klassrum. AC står för Abrasion class där europeiska tillverkare klassificerar laminatgolv efter användningsområden. Resultatet baseras på golvets tålighet gällande bland annat slitage, slag, fläckar och värme.

Snabbare och enklare med 5G Klick-system

5G är ett låssystem för klick-golv från svenska Välinge. Att lägga klickgolv går snabbt och är lätt att göra själv utan att några specialverktyg behövs. Du lägger ihop spåren i golvskivorna och klickar ihop dem. Golvet kan läggas direkt på ditt befintliga golv och behöver inte limmas. Rekommenderat är att använda golvunderlägg.

Golvvärme

Golvvärme kan läggas under golvet, el- som vattenburen. Värmen under golvet värmer inte bara kalla fötter under vintern utan bidrar även till att sänka uppvärmningskostnaden på hela bostaden.
Snabba fakta
Varumärke MyFloor