Laminatgolv Visiogrande Concrete 8mm

8x282x605, 2,047 m2/pkt, AC4/32, klickgolv Megaloc
Artikelnummer: 651688
Vikt: 15.46
Laminatgolv Visiogrande Concrete 8mm är ett stilrent laminatgolv i klinkerinspirerad utformning.
Tillgänglig Beställningsvara
Frakt kan tillkomma
Skickas inom
3-5 vardagar
159   kr /m2
st
Laminatgolv Visiogrande Concrete 8mm
Laminatgolv Visiogrande Concrete 8mm är ett stilrent laminatgolv i klinkerinspirerad utformning. Golvet kommer från tyska golvtillverkaren Classens Visiogrande-kollektion som är känt för sina autentiska ytor och dekorer. Golvet har AC-klass 4 vilket gör det mycket tåligt för slitage i husets mest välbesökta utrymmen såväl som i medeltrafikerade allmänna lokaler, exempelvis butiker och restauranger.

Tålighetsklass

Golvet har AC-klass 4 vilket gör det mycket tåligt för slitage i husets mest välbesökta utrymmen såväl som i medeltrafikerade allmänna lokaler, exempelvis butiker och restauranger.

Snabbare golvläggning med Megaloc

Golvet är mycket enkelt att installera tack vare installationssystemet Megaloc. Med Megaloc går det upp till tre gånger snabbare att installera golvet jämfört med ett traditionellt Klicksystem. Golvbrädorna har en smidig låsfunktion som även ger skydd mot fuktgenomträngning.

Golvvärme

Golvvärme kan läggas under parketten, el- som vattenburen. Värmen under golvet värmer inte bara kalla fötter under vintern utan bidrar även till att sänka uppvärmningskostnaden på hela bostaden.
Snabba fakta
Klicksystem Megaloc
Golvmönster Klinker
Kvalitet AC4/Klass 32
Varumärke Classen