Linoljesåpa Naturell Herdins

1 L
ART.NR: 186098
Naturlig och miljövänlig linoljesåpa för skonsam rengöring av de flesta underlag.
Läs mer
st
stock
Saldo i butik Välj butik
Välj butik för att se lagerstatus
delivery-truck
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Linoljesåpa Naturell Herdins

Naturlig och miljövänlig linoljesåpa för skonsam rengöring av de flesta underlag.

Herdins Linoljesåpa är en såpa som kan användas till rengöring av de flesta material. Linoljesåpa löser smuts effektivt. Dessutom bleker den obehandlat trä så att det blir ljusare med tiden. Herdins Linoljesåpa är utmärkt för att den som vill göra ett gammaldags skurgolv.

Gör så här

Rengöring av golv
Dammsug eller sopa golvet. Dosera 1 dl såpa till 10 liter kallt vatten. Torka golvet med väl urvriden trasa eller mopp.

Till fläckar och kraftigt smutsade ställen kan koncentrerad såpa läggas direkt på en borste som används för att bearbeta fläcken. Låt inte såpvattnet ligga kvar på golvet och torka in, det kan bidra till att golvet gulnar.

Till skurgolv används en starkare lösning, tillsätt då 2-3 dl till 10 liter. Låt golvet torka innan du lägger in mattor.

Rengöring av verktyg
Använd vatten.

Hantering & Lagring
Förvaras frostfritt.

TÄNK PÅ ATT koncentrerad såpa på torrt trä kan ge bruna fläckar som inte går bort. Lägg därför aldrig koncentrerad såpa på torrt trä, torka golvet med vatten före.

Teknisk specifikation

Innehåll: Aqua, Linseed oil, caustic pottash, etholhydroxid, tetrasodium glutamat.
Underlag: Passar de flesta material.
Åtgång/Dosering: 1 dl golvsåpa till 10 liter ljummet vatten.
Förpackning: Plastdunk 1 liter.
Läs mer
Varumärke Herdins

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Något som sätter prägel på rummet men som man kanske inte alltid tänker på är golvet. Ett snyggt och välbehandlat golv är inte bara skönt för våra fötter att gå på utan även en fröjd för ögat. För att få ett sprakande golv behöver du inte heller köpa nytt, vilket gammalt golv som helst kan få ett nytt och fräscht utseende genom en ordentlig ytbehandling.
  • Det finns nästan lika många metoder för att underhålla ett golv som antal varianter av golvbeläggningar. Med dagens effektiva produkter som både vårdar, återställer och skyddar går arbetet snabbt och du får återuppleva den nylagda känslan igen. I denna guide kommer vi att visa hur det regelbundna underhållet för olika golvtyper ska genomföras men även hur mindre skador kan åtgärdas.