Mosaik Round Mix Nordic kakel

ART.NR: 6753561
Mosaik Round Mix är en glansig Porcellanato-mosaik i grå och vita färgnyanser.
Läs mer
paket
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Mosaik Round Mix Nordic kakel

Mosaik Round Mix är en glansig mosaik i materialet Porcellanato - även kallat granitkeramik - i grå och vita färgnyanser. Varje mosaik mäter 20x20 mm, är 6 mm tjock och sitter på ett PVC-nät som mäter 310x315 mm. Mosaik Round Mix används på golv och väggar både inomhus och utomhus eftersom det tål både golvvärme och är frostsäkert. Denna mosaik är ganska unik med sin runda form och dess vackra färgnyanser som passar på väggar eller golv både i köket eller badrummet men även andra rum i hemmet.

Mosaik Round Mix kan också användas som en dekorationsvägg.

Läs mer
Varumärke Nordic kakel
Leverantörens artikelnummer 17-03

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Väggkakel är vanligast i badrum och kök men du kan även göra tvättstugan snygg med ett väggkakel. Kakel är ett slitstarkt och lättstädat material som kräver minimalt underhåll, det håller sig snyggt år efter år. Du kan skapa en kaklad vägg med färger och former precis som du önskar, eftersom det finns kakel med olika färger och mönster. I denna guide visar vi hur du kan sätta kakel själv!
  • Flytspackling är ofta ett mycket bra alternativ för att skapa jämna och släta underlag inför efterföljande ytmaterial. Det är även en bra metod för att skapa fall mot en eller flera golvbrunnar i ett våtrum. Om du till exempel ska lägga klinkers, kan du behöva öka stabiliteten – det kan du göra genom att förstärka flytspackel med armering.