MOSAIK STATUARIO PLUS 5X5

Vit, 1 m2/pkt
ART.NR: 6335141
Mosaic Statuario är en vacker mosaikplatta med ljust mönstrade rutor om 5x5 cm. Mönstret är inspirerat av marmortypen Statuario som är en typ av italiensk marmor.
Läs mer
paket
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
Sök efter postnummer
Hjälp med installation?
Vi erbjuder hjälp till fast pris Läs mer

MOSAIK STATUARIO PLUS 5X5

Mosaic Statuario är en vacker mosaikplatta med ljust mönstrade rutor om 5x5 cm. Mönstret är inspirerat av marmortypen Statuario som är en välkänd och omtyckt italiensk marmor.
Porslinsmosaiken är glaserad och sedan högglanspolerad vilket ger resulterar i ett lyxigt och blankt intryck. Statuario mosaikplatta passar lika bra i badrummet som på köksväggen och ger en känsla av exklusivitet.

Porslinskakel/mosaik

Porslinskakel och porslinsmosaik bränns i temperaturer mellan 1000–1600 grader och har därför ett väldigt lågt vattenupptag. På grund av det hårda materialet har porslinsplattor som denna många goda egenskaper såsom hög hållfasthet, reptålighet och kemikaliebeständighet.

Rektifierat kakel/mosaik

Ett rektifierat kakel/mosaik kan även kallas för laserskuret kakel och innebär att kaklet är mer måttexakt än vad vanliga kakelplattor är. Rektifierade kakelplattor som denna kan med fördel monteras med väldigt smala fogar.

Underhåll

Använd vanligt golv- eller kakelrengöringsmedel vid rengöring.

Funktioner:
•Slät och polerad yta i marmorimitation
•Mosaikruter (5x5 cm) på platta (30x30 cm)
•Porslin
•Glaserad
•Vattenabsorption <0,5%

Användningsområde:
•Mosaik för inomhus- och utomhusbruk
•Mosaik för vägg och golv

Obs! Ta alltid med spill i din mängdberäkning. Vi rekommenderar att minst 10 % i spill räknas med vid beställning av kakel och klinker.
Läs mer
Varumärke Right Price Tiles
Leverantörens artikelnummer 102040352