MOSAIK STATUARIO PLUS 5X5

ART.NR: 6335141
Mosaic Statuario är en vacker mosaikplatta med ljust mönstrade rutor om 5x5 cm. Mönstret är inspirerat av marmortypen Statuario som är en typ av italiensk marmor.
Läs mer
paket
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

MOSAIK STATUARIO PLUS 5X5

Mosaic Statuario är en vacker mosaikplatta med ljust mönstrade rutor om 5x5 cm. Mönstret är inspirerat av marmortypen Statuario som är en välkänd och omtyckt italiensk marmor.
Porcellanato-mosaiken är glaserad och sedan högglanspolerad vilket ger resulterar i ett lyxigt och blankt intryck. Statuario mosaikplatta passar lika bra i badrummet som på köksväggen och ger en känsla av exklusivitet.

Porcellanato/granitkeramik

Granitkeramik, eller Gres Porcellanato som är den italienska benämningen, bränns i temperaturer mellan 1000–1600 grader och har därför ett väldigt lågt vattenupptag. På grund av det hårda materialet har plattor av denna typ många goda egenskaper såsom hög hållfasthet, reptålighet och kemikaliebeständighet.

Rektifierat kakel/mosaik

Ett rektifierat kakel/mosaik kan även kallas för laserskuret kakel och innebär att kaklet är mer måttexakt än vad vanliga kakelplattor är. Rektifierade kakelplattor som denna kan med fördel monteras med väldigt smala fogar.

Underhåll

Använd vanligt golv- eller kakelrengöringsmedel vid rengöring.

Funktioner:
•Slät och polerad yta i marmorimitation
•Mosaikrutor (5x5 cm) på platta (30x30 cm)
•Gres Porcellanato/granitkeramik
•Glaserad
•Vattenabsorption
Användningsområde:
•Mosaik för inomhus- och utomhusbruk
•Mosaik för vägg och golv

Obs! Ta alltid med spill i din mängdberäkning. Vi rekommenderar att minst 10 % i spill räknas med vid beställning av kakel och klinker.
Läs mer
Varumärke Right Price Tiles
Leverantörens artikelnummer 102040352

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Väggkakel är vanligast i badrum och kök men du kan även göra tvättstugan snygg med ett väggkakel. Kakel är ett slitstarkt och lättstädat material som kräver minimalt underhåll, det håller sig snyggt år efter år. Du kan skapa en kaklad vägg med färger och former precis som du önskar, eftersom det finns kakel med olika färger och mönster. I denna guide visar vi hur du kan sätta kakel själv!
  • Flytspackling är ofta ett mycket bra alternativ för att skapa jämna och släta underlag inför efterföljande ytmaterial. Det är även en bra metod för att skapa fall mot en eller flera golvbrunnar i ett våtrum. Om du till exempel ska lägga klinkers, kan du behöva öka stabiliteten – det kan du göra genom att förstärka flytspackel med armering.