MAXAD SM-VECKA I LINKÖPING

Svensk idrott välkomnar alla – både nybörjare och proffs – som lever för sin idrott. Byggmax är stolt huvudsponsor till SM-veckan och välkomnar alla hemmafixare och proffs – oavsett budget eller tidigare erfarenheter – som vill bygga för livet.

Sveriges största folkfest

SM-veckan är ett av Sveriges största, årligen återkommande, idrottsevenemang. Här hålls svenska mästerskap för seniorer i olika idrotter i en och samma stad under en vecka. Syftet med SM-veckan är att öka intresset för idrottsrörelsen och dess olika grenar och att öka SM-tävlingarnas status.

Träffa Byggmax i Linköping

Här kan du prata byggprojekt med butikspersonalen från Mörtlösa, Ullstämma och Köping och utmana dem i roliga tävlingar och vinna finfina priser.

Från Aquabike till Working equitation

Aquabike, även känt som vattenskoter eller jetski körs på Kinda kanal och Working equaitation är hästsporten som förbättrar ryttarens balans, sits, koordination, planering av bra ridvägar och anpassning av tempo. Det finns 30 andra idrotter på programmet i Linköping. Här är alla

Byggmax är huvudparter till SM-veckanByggmax är huvudparter till SM-veckan

Tre snabba med Petter

Vi tog pulsen på Petter Rindefjäll, platschef för Byggmaxbutiken i Ullstämman som kommer vara på plats i Linköping.  

Vad ska bli roligast under SM-veckan i Linköping?
– Det ska bli både roligt och spännande att se alla olika sporter under veckan. En underbar variation. Det ska bli kul att representera Byggmax och träffa alla kunder utanför butiken. 

Vilken är din favoritsommarsport?
– Utan tvekan är det fotboll. Jag älskar gemenskapen och att få jobba tillsammans i ett lag. Har själv spelat större delen av mitt liv, tycker det är extremt kul.

Vilken sport under SM-veckan ska du spana in?
- Beachsoccer skulle jag säga eftersom det är mest likt fotbollen. Crosskart och Aquabike ska också bli kul och intressant att se, två sporter som är helt nytt för mig.

Intervju med Petter inför SM-veckan | ByggmaxIntervju med Petter inför SM-veckan | Byggmax