Spik och skruv

Hos oss på Byggmax hittar du spik och skruv för alla olika slags byggen och dessutom till ett bra pris. Att bygga något alldeles själv är något av det mest tillfredsställande man kan göra. När man drar i sista skruven eller bankar i sista spiken växer självförtroendet. Oavsett om du ska spika i plankor eller skruva upp en gipsskiva har vi på Byggmax grejer som passar ändamålet.

Vi har rätt grejer till ditt projekt

Vi vill att du ska kunna ta dig an dina byggprojekt på ett kostnadseffektivt sätt. Därför har vi både riktigt bra verktyg samt spik och skruv av en hög kvalitet till ett riktigt lågt pris. Vill du till exempel bygga din egen altan? På Byggmax finns trallskruv och virke till ditt projekt, vi hjälper dig att hitta rätt så du köper rätt trallskruv. Ingen vill få hem fel saker. När sista skruven i verandan sitter hittar du både träolja och färg hos oss så att du kan bestryka ditt verk. Vi har spik och skruv till alla olika byggnadsprojekt, allt från små träskruvar till riktigt rejäla spikar för grova reglar och plankor.

Spik för olika material

Du behöver rätt spik och skruv till olika typer av material för att få ett så hållbart och snyggt resultat som möjligt. Rostfri spik passar till exempel för byggnadsprojekt som utsätts för mycket påfrestningar i form av till exempel väder och vind. Spik till lister bör istället vara så diskreta som möjligt så att du slipper måla och spackla över stora spikhuvuden. Hos oss finns så kallade listnålar som passar till detta ändamål. När du ska spika i betong behöver du speciell typ av spik, dessa spikar är anpassade för det hårda materialet och risken för att de ska böja sig är mindre. Spiktypen nubb är perfekt till mindre projekt och hobbyarbeten.

Några tips om spik och skruv

Ska du skruva i betongvägg? Inga problem! Tänk bara på att skären i borrmaskinen måste vara i hårdmetall. Dra sedan tillbaka borren med regelbundna intervaller för att slippa överhettning. Använd dig sedan av skruv avsedd för ändamålet. Ska du istället dra ut spik? På Byggmax har vi spikutdragare till din hjälp. Botanisera i vårt sortiment och hitta det du söker oavsett om du behöver en ny skruvmejsel, spik till ytterpanel eller spik och skruv till andra projekt. Vi har allt till ditt bygge!

Hitta allt till byggprojektet hos Byggmax

På Byggmax har vi allt till dina byggprojekt. Du hittar billig spik och skruv, verktyg och byggmaterial i vårt sortiment. Vi hjälper dig med material till dina drömprojekt. Vi unnar alla den enorma tillfredsställelsen det ger att bygga något eget helt själv.

Läs mer
Filtrera

804 träffar

Sortera på
Finns i flera storlekar
Från 69 95  kr
Finns i flera storlekar
Från 9 95  kr
Finns i flera storlekar
Från 7 95  kr
Finns i flera storlekar
Från 29 95  kr
Finns i flera storlekar
Från 6 95  kr
Finns i flera längder
Från 139  kr
Finns i flera storlekar
Från 54 95  kr
Finns i flera storlekar
Från 24 95  kr
Finns i flera storlekar
Från 6 95  kr
4,8x40, C4, 200st
Från 139  kr
FZB,1000st
Från 149  kr
Rostfri, 250st
Från 149  kr
70mm
Från 12 95  kr
Finns i flera längder
Från 79 95  kr
FZB,500st
Från 149  kr
48mm, 2”, M16
Från 33 95  kr
45x97mm
Från 13 95  kr
45x137mm
Från 17 95  kr
Ytbehandlad, 250st
Från 119  kr
Fibrotech
Svart, 100st
219  kr
TFT, utomhusbruk, 50st
289  kr
Habo
Finns i flera längder
Från 66 95  kr
Bårebo
25 st
Från 49 95  kr
Fischer
Finns i flera utföranden
Från 79 95  kr