Väggfärg Halvmatt Vit Midun

Finns i flera storlekar
ART.NR: 187083
En halvmatt vit vattenburen färg 20 för målning av väggar och tak inomhus där en tålig och tvättbar yta önskas.
Läs mer
Volym:
st
stock
Saldo i butik Välj butik
Välj butik för att se lagerstatus
delivery-truck
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Väggfärg Halvmatt Vit Midun

Midun Väggfärg Halvmatt är en Svanenmärkt vattenburen färg i en vit kulör. Färgen används för invändig målning av väggar och tak. Den passar för målning på underlag av bl a betong, trä, tapet och väv. Den passar särskilt bra i utrymmen när du önskar en tålig och tvättbar yta, såsom i kök och tvättstuga.

Måla med Midun väggfärg

Inför målning

Börja alltid med att läsa igenom bruksanvisningen. Måla inte om det är kallare än 5 °C. Kom ihåg att skydda golv och möbler ordentligt innan du börjar måla. Se till att underlaget är torrt och rent innan målning, spackla och laga alla hål och ojämnheter med väggspackel. Slipa noga när spacklet torkat och damma slutligen av ytan.

Målning

Börja alltid med att sparmåla väggarna runtom tak, dörrar och fönster med en pensel först. Rolla därefter väggarna 1-2 gånger till ett jämnt och fint resultat med full täckning. Har du släta väggar så ska en roller med kort lugg användas. Till grövre väggar passar en roller med längre lugglängd bättre. Midun Väggfärg är klibbfri efter 0,5-1 timmar och övermålningsbar efter 2-3 timmar.

Efter målning

Förslut burken efter användning. Torka av penslar och verktyg noga innan de rengörs i vatten.

Hälsa och miljö

  • Produkten får inte hällas ner i avloppet då det försvårar reningsprocessen i reningsverket.
  • Lämna överbliven färg, tomburkar och lösningsmedel till miljöstationen/återvinningen i din kommun.

Se även information i Säkerhetsdatabladet.

Lycka till med din målning!Midun - Ett smartare val

Midun är det smarta valet när du behöver kvalitetsprodukter till ett riktigt bra pris. Varumärket grundades 2013 och har sedan dess fokuserat på att leverera produkter av nordisk kvalitet. I sortimentet hittar du bland annat prisvinnande väggfärg, spackel, trallolja, fönsterfärg, penslar, rödfärg, akrylatfärg och takfärg.

Är du ute efter budgetalternativ så ska du spana in Midun Basic som är anpassade för enklare projekt där du inte vill betala dyra pengar i onödan. Miduns produkter är utvecklade för det nordiska klimatets alla skiftningar och är Byggmax egna varumärke, därför hittar du bara produkter från Midun hos oss.
Läs mer
Märkning
Faroangivelser
EUH208
Kan orsaka en allergisk reaktion.
Skyddsangivelser
EUH208
Kan orsaka en allergisk reaktion.
Varumärke Midun
Leverantörens artikelnummer 187083

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Att måla väggarna inomhus är ett enkelt sätt att förnya ett rum med enkla medel. Därför är det kanske inte så konstigt att det är ett av de vanligaste projekten för hemmafixaren. Som vanligt gäller det att vara noga med förarbetet och att ha rätt grejer till hands, då går jobbet som en dans. Allt du behöver för att lyckas med målningen hittar du på Byggmax såklart.