Akustikplattor | ByggmaxAkustikplattor | Byggmax

Inred med akustikplattor

Inred ditt hem med akustikplattor, vi ger dig tips och fördelar med att klä väggar och tak med träbetong.

Dagens trender med högt i tak och öppna ytor kan leda till dålig akustik, med akustikplattor kan du slippa det problemet då de absorberar ljudet och skapar en behaglig ljudnivå i rummet. I sortimentet finns akustikplattor i träbetong som är skapade av naturprodukterna trä och cement vilket ger byggnadsstyrka i kombination med träets naturliga egenskaper.

Akustikplattan är inte bara till för att minska höga ljud utan är även en snygg inredningsdetalj. Akustikplattor kan monteras både i hemmets tak och väggar och med träbetong i hexagon kan du designa ditt eget mönster efter önskad inredningseffekt. Träbetongen fungerar även utmärkt i kontorsmiljö och uterum för att skapa en bra akustik. 

Akustikplattor | ByggmaxAkustikplattor | Byggmax

Fördelar med akustikplattor

Akustikplattorna i vårt sortiment har många fördelar. Själva grundsyftet med akustikplattor är att absorbera ljud för att förbättra akustiken i rummet och skapa ett bättre inomhusklimat. Men med stilrena färger och god design kan även akustikplattan klä väggar och tak som ett inslag i rummets inredning. Det finns dessutom akustiktavlor med motiv som blir en inredningsdetalj i hemmet samtidigt som den har ljudabsorberande effekter. Akustikplattor i träbetong är dessutom en väggpanel som är brandgodkänd och har brandhämmande egenskaper. 

Fördelar med akustikplattor | ByggmaxFördelar med akustikplattor | Byggmax

Inspireras av våra guider-steg-för-steg