Ansök om Byggmax-konto

Ansök om Byggmax kontoAnsök om Byggmax konto

Med ett Byggmax-konto kan du enkelt handla i våra butiker med faktura eller konto. Fyll i din ansökan via knapparna nedan eller besök din närmsta Byggmax-butik. 

 

Byggmax erbjuder tillsammans med Walley flera olika sätt att betala. Med ett Byggmax-konto kan du välja mellan att samla dina köp på en månadsfaktura eller dela upp din betalning. 

Fördelar med Byggmax-konto:

Med Byggmax-konto kan du handla i våra butiker med faktura eller konto. Dessutom kan du ha flera användare kopplade till ditt Byggmax-konto. Din hantverkare kan till exempel enkelt handla allt som behövs till renoveringen!

Betala på det sätt som passar dig:

Samla dina köp på en månadsfaktura

Delbetalning upp till 36 månader

Räntefritt upp till 12 månader*

Räkneexempel för delbetalning:

Vid ett köp om 10 000 kr som betalas över 12 månader med en kreditränta om 0% uppgår den effektiva årsräntan till 14,09%. Totalkostnaden uppgår då till 10 715 kr.* I beloppet ingår uppläggningsavgift på 295 kr och aviavgift på 35kr/mån. Slutbetalning kan ske när som helst utan extra kostnad. Mer information om allmänna kreditvillkor hittar du på byggmax.se/kopvillkor. 

 

Betalningsalternativ:

Byggmax-konto

Ansök enkelt om Byggmax-konto redan idag. Signeras med BankID eller i kassan med ett giltigt ID. Alla köp under en kalendermånad skickas på en och samma faktura månaden efter.

Personen/Företagets admin som har Byggmaxkontot loggar in på: kontoadmin.walley.se med sitt BankID.
 

Max kredit för privatkunder: 100 000 kr

Max kredit för företagskunder: 200 000 kr

Din hantverkare kan handla åt dig

Din hantverkare kan enkelt använda ditt Byggmax-konto för att handla. Under fliken användare kan du lägga till köpbehöriga personer som kan handla på ditt konto.

-finns ett svenskt personnummer så registreras det. Den köpbehöriga uppger sedan sitt personnummer i kassan och visar leg för att handla.

Privat: Årsränta vid delbetalning 19,90 %

Företag: Månadsfaktura ej delbetalningsbar, aviavgift 35 kr
 

Fristående faktura

14 dagars betaltid. 

Privat: Årsränta vid delbetalning 19,90 %

Företag: Ej delbetalningsbar, aviavgift 35 kr.

Räntefritt

RäntefrittRäntefritt

Annuitet

Valet görs i kassan och kan inte göras i efterhand.

AnnuitetAnnuitet