Duschset

I alla badrum har vi olika duschar beroende på hur inredningen ser ut. Några vill ha moderna badrum med duschar och badkar, medan andra nöjer sig med endast en klassisk dusch. Vi på Byggmax erbjuder snygga duschset i olika utförande och funktioner. Handla enkelt både i butik och online.

 

Duschset kan finnas i en mängd olika färger, är du ute efter ett svart duschset eller kanske till och med ett krom duschset – vilket passar ditt badrum bäst? Vi har många varianter att välja mellan! Duschset från Gustafsberg eller ett duschset från Mora, detta är är bara några av alla våra välkända varumärken. Hos oss finner du även varumärken som Oras, FM Mattsson, Arrow, Damixa och Grohe.

Vad ska man tänka på när man köper duschset?

Duschseten finns i olika prisklasser beroende på vad du är ute efter och vilken budget du vill lägga på ditt badrum. Vi har både enklare varianter och lite mer stylade varianter med exempelvis takdusch. Ett badrum med takdusch ger ett stilrent och lyxigt intryck! Vi har även en mängd olika kakel och klinker så att du kan skräddarsy ditt badrum precis så som du vill ha det. Komplettera med snygga badrumsmöbler och du har ett snyggt komplett badrum.

 

Då det finns många olika duschset att välja på kan det vara bra att tänka på vad du vill ha, ska det vara ett duschset med blandare? Eller en takdusch med blandare? Vilket märke ska du välja? Alla dessa frågor är något du behöver tänka över. I ett komplett duschset ingår stång, slang, duschhandtag eller takdusch, och väggfäste. Beroende på vilket set du väljer ingår även tvålhylla och andra funktioner som kan förbättra och underlätta din dusch. Du kan även välja att bara köpa en ny duschslang om det är den som behöver bytas ut. Vi har många varianter att välja mellan bland annat duschslang med munstycke.

Montering

Behöver du hjälp med monteringen av ditt nya duschset så erbjuder vi hantverkartjänster där du kan ta hjälp av proffs till ditt badrum. Ta in offerter från hantverkare och byggföretag nära dig, på ett enkelt och smidigt sätt.

Köp ett billigt duschset hos Byggmax

Dags att förnya badrummet med ett nytt duschset? Vi har en mängd olika duschset och badrumstillbehör. Välkommen in i din närmaste Byggmax-butik eller online för att se hela vårt sortiment.

 

 

2 artiklar

2 artiklar