Golvvärme

Få människor vill frysa, vi föredrar hellre att kura ihop intill en sprakande brasa eller mötas av varma golv på morgonen. Installera värme i ditt bad- eller sovrum på helt egen hand! Vi har allt du behöver för en skön, värmande känsla under vinterhalvåret. Handla golvvärme enkelt och tryggt hos oss, både online och i butik.

Golvvärme i vilka rum du vill

Man kan tro att det är ett större projekt att installera golvvärme på egen hand, men med goda råd och smidiga produkter från oss kan du som hemmasnickare fixa det både billigt och snabbt. Installera värme under klinkern i badrummet som annars ofta drar åt sig kyla. Det hjälper också till att hålla fukt borta i trånga utrymmen. Kanske har du ett fräscht golv i sovrummet som också blir lite för kallt under vinterhalvåret? Golvvärmeslingor i sovrummet ger en lyxig känsla som gör även den mest morgontrötte på lite bättre humör. Med smarta system för strömsparande kan du också programmera golvvärmen till att sättas på strax innan du vaknar och sedan stängas av när du går till jobbet. Hur smidigt är inte det?

Lägga golvvärme - Gör det själv

Om du bestämmer dig för att installera en värmeslinga i golvet så att du får ett värmegolv i huset finns det flera sätt att göra det på utan att ta in dyra hantverkare. Ta hjälp av vår omfattande guide lägga golvvärme för alla våra bästa tips.  Vi har både separata delar och kit för att du lätt ska kunna komplettera om det är något du saknar till ditt nuvarande set eller om du vill köpa ett helt nytt. Känner du ändå att du kan behöva en extra hand så erbjuder vi hantverkartjänster där du kan ta hjälp av proffs till ditt projekt. Ta in offerter från hantverkare och byggföretag nära dig, på ett enkelt och smidigt sätt. Vi har värme för alla typer av golv; klinker, trägolvlaminatgolv eller plastgolv. Kom ihåg att ett trägolv tenderar att krympa när det blir varmare så se till att balansera luftfuktigheten i dina rum.

Vattenburen eller el golvvärme

Vi tycker att det ska vara tryggt och enkelt att få varma och sköna golv. Om fötterna blir varma blir kroppen varm och glad. Därför erbjuder vi både vattenburen golvvärme och el golvvärme – vilket passar ditt ändamål bäst? Vattenburen golvvärme är både flexibelt och ekonomiskt samt passar bäst om det är större ytor som ska värmas upp. Är det ett enstaka rums golv som ska värmas upp så är el golvvärme ett bra val.

Gör det själv

Du har väl inte missat våra fantastiska gör det själv – projekt? Vi hjälper dig steg för steg med tips och råd hur du bäst lägger laminatgolv eller lägger parkettgolv som ett proffs. Vi har materialen, råden och inspirationen för att du ska lyckas med ditt hemmaprojekt!

Praktiskt golvvärme hos Byggmax

Installera en golvvärmeslinga i dina favoritrum och slipp frysa under de kalla månaderna. Vi har termostat för golvvärme, golvvärmefördelare, golvvärmeslang och allt du kan tänka dig som behövs för riktigt schysst golvvärme. Vi levererar alltid med goda råd och tips, välkommen!

Läs mer
Filtrera

34 träffar

Sortera på
Ebeco
Finns i flera utföranden
Från 449  kr
Flooré
Finns i flera utföranden
Från 2 995  kr
Flooré
Finns i flera utföranden
Från 7 439  kr
Ensto
Finns i flera längder
Från 1 149  kr
Flooré
Finns i flera storlekar
Från 5 085  kr
Somatherm
Finns i flera utföranden
Från 2 565  kr
Finns i flera storlekar
Från 2 095  kr
Somatherm
Finns i flera utföranden
Från 1 135  kr
Flooré
Energiklass A, passar Floorés golvvärmekit
3 649  kr
Flooré
Trådlös styrning, elektronisk ställdon, 230v mottagare
1 489  kr
3/4", EC
269  kr
Flooré
12x1,6, 3/4" EC, inkl mutter, stödhylsa och o-ring
59  kr
Flooré
Energiklass A, passar Floorés golvvärmekit
9 039  kr
Ensto
Bluetooth, jussi-series
839  kr
Ensto
Bluetooth, jussi-series
1 889  kr
Trådlös rumstermostat, trådlös TRV ( batteri)
2 105  kr
Finns i flera storlekar
Från 345  kr
Finns i flera utföranden
Från 6 579  kr
Flooré
energiklass A, passar Floorés golvvärmekit
525  kr
Flooré
Finns i flera storlekar
Från 65  kr
Malmbergs
Svart, 3200W
1 309  kr
Ensto
Bluetooth, elko series
899  kr