Fix och fog

Med fix kan du förvissa dig om att dina plattor sitter som de ska, medan fog ger ditt kakel- eller klinkerjobb den där sista finishen som fullbordar ett gott hantverk. Köp högkvalitativt fix och fog billigt på Byggmax! I Byggmax sortiment hittar du både kakelfog och kakelfix till dina projekt. Behöver du kakel och klinker tillditt projekt så erbjuder Byggmax ett brett sortiment.


Vad är torktiden på fog?

Torktiden på fogmassa varierar från produkt till produkt. När du köper fog finns all nödvändig information alltid i text på eller tillsammans med produkten, Läs instruktioner noggrant innan du börjar använda produkten och kontrollera att fogen hårdnat efter verkningstiden.

 

Vad är fix?

Fix använder du för att få dina plattor att sitta som de ska. Man kan säga att fix fungerar som ett lim mellan underlag och platta. Massan stryks på med hjälp av spackel på ytan och sprids sedan ut i ett jämt lager innan du fäster plattan.


Köp billig fogmassa och fix på Byggmax

Letar du efter fog och fix så är Byggmax rätt ställe för dig. Köp ditt fog kakel på Byggmax till bästa pris. Välkommen in till en våra butiker eller handla snabbt och smidigt online.  

4 artiklar

 1. Fix/fästmassa Basic
  Grå, inne och ute, 15kg
  Fix/fästmassa Basic
  Pris från
  109   kr /st
 2. Färdigblandad Fix
  18 kg - D1TE klass, för fästning av kakel & klinker
  Färdigblandad Fix
  Pris från
  249   kr /st
 3. Lättfix/ fästmassa Universal
  Vit, inne och ute, 15 kg
  Lättfix/ fästmassa Universal
  Pris från
  159   kr /st
 4. Fix till vägg-/golvplattor Classen
  MultiConnect - fix/lim anpassat för bruk till vägg- och golvplattor, 5,5 kg
  Fix till vägg-/golvplattor Classen
  549   kr /st

4 artiklar