Kakellister

Förstärk ytterkanter och hörn på kakelbeklädda väggar med kakellister av hög kvalitet och till ett bra pris. Köp dina kakellister snabbt enkelt och billigt online eller i din närmsta Byggmax-butik.


Vad är en kakellist?

En kakellist används för förstärkning och kantning av ytterhörn på kakelklädda väggar. Om du inte använder dig av en riktigt skicklig kakelsättare som fräser perfekta vinklar på dina kakelplattor så är det smidigaste sättet att sätta kakellist i hörn och/eller kanter. Kakellist hörn kan du som hemmafixare lösa på egen hand.


Kakellister i olika mått, färger och material

Precis som material, mått och färg skiljer sig på olika modeller av kakelplattor så finns det lister i olika utföranden för att matcha ditt val av kakelplattor. Vanliga val av färg och material är förstås kakellist svart och kakellist vit. En annan populär variant är kakellist mässing som skapar lyster och adderar ännu en nivå av material. För den som föredrar alternativ med en mjukare framtoning finns kakellist trä med olika val av färg.  

 

Köp kakellister billigt på Byggmax

Letar du efter kakellist till badrum så hittar du det på Byggmax online eller i en butik nära dig. På Byggmax hittar du även ett stort utbud av kakel till ditt projekt.

5 artiklar

 1. Kakellist
  Blank, höjd 8mm, 2,5m
  Kakellist
  Pris från
  149   kr /st
 2. Kakellist
  Vit, höjd 8mm, 2,5m
  Kakellist
  Pris från
  149   kr /st
 3. Kakellist
  Vit, höjd 8mm, 2,5m
  Kakellist
  Pris från
  69 95 kr /st
 4. Kakellist
  Bruten vit, höjd 8mm, 2,5m
  Kakellist
  Pris från
  69 95 kr /st
 5. Kakellist
  Matt silver, höjd 8mm, 2,5m
  Kakellist
  Pris från
  149   kr /st

5 artiklar