Golvstående toalett

Lyft ditt badrum genom att köpa en ny och fräsch toalett. En golvstående toalettstol är stabil och passar in i de flesta badrum, det är även ett bra alternativ om du inte kan eller vill montera toastolen på väggen. Hos oss på Byggmax hittar du golvstående toastolar i olika former, storlekar samt med olika funktioner.

Toalettstolar i olika utföranden

Att välja en ny toalettstol är inte det enklaste, det finns många olika modeller att välja mellan. Innan du börjar leta bland alla varianter är det klokt om du först bestämmer dig för om du ska ha en golvstående, inbyggd eller vägghängd toastol. Här hittar du alla våra golvstående toalettstolar från välkända varumärken som IFÖ, Gustavsberg, IDO och Duravit. Bra att tänka på är att jämföra måtten på badrummet med bredden på den golvstående toaletten innan du köper den, de är även bra att se över djup på en golvstående toalett så att det inte utrymmet blir för trångt.

Köp golvstående toalett hos Byggmax

Välkommen att kolla in vårt sortiment av olika toalettstolar som du kan köpa bekvämt från Byggmax. Kom in till din närmsta Byggmax-butik eller kolla här online för att se vilken golvstående toalett som vi kan erbjuda.

30 artiklar

30 artiklar