Barntapet Disney Ariel´s Castle Komar

ART.NR: 6631748
Barntapet med högupplöst motiv i väldigt bra kvalitet från Komar. Motiv med prinsessan Ariel från Disneys Den lilla Sjöjungfrun, som ger sig ut i stora havet för ännu ett spännade äventyr!
Läs mer
st
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
Sök efter postnummer

Barntapet Disney Ariel´s Castle Komar

Barntapet med högupplöst motiv i väldigt bra kvalitet från Komar. Motiv med prinsessan Ariel från Disneys Den lilla Sjöjungfrun, som ger sig ut i stora havet för ännu ett spännade äventyr! Med denna fondtapet får du en hel vägg för barnrummet som enkelt anpassas i både bredd och höjd genom att trimmas när den sitter på plats, så att den passar din vägg perfekt.

Komar är en av Europas största producenter av fondtapeter för barn och vuxna. Barnsortimentet består av detaljrika barntapeter med motiv som ofta kommer från de mest populära barnfilmerna. Självklart är detta en äkta licensprodukt från Disney.

Detta är en papperstapet av bra kvalitet som levereras i 8 paneler. Du använder lämpligen det medföljande tapetklistret, vilket appliceras på tapetens baksida. Tapeten är tillverkad i Tyskland, 100% återvinningsbar och innehåller inga gifter eller miljöfarliga ämnen. Dessutom är tapeten FSC-certifierad för miljö och hållbar utveckling. Monteringsanvisningar på svenska medföljer.

Sammanfattning:

• Fondtapet 254 x 368 cm inkl tapetklister
• Högupplöst motiv av god kvalitet
• Enkel montering i 8 paneler
• Väldigt prisvärd
• Innehåller inga farliga ämnen
• 100% återvinningsbar & FSC-certifierad
• Tillverkad i EU
Läs mer
Varumärke Komar
Leverantörens artikelnummer 8-4021

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Målade väggar i all ära men med tapeter kan du snabbt få snygga väggar med valfritt mönster eller varför inte en riktigt schysst bild! Att tapetsera är en gammal tradition med anrika rötter men utbudet har nog aldrig varit så stort och varierat som nu. Dessutom är moderna ”non-woven”-tapeter riktigt enkla att sätta upp och passar perfekt som ett första projekt för hemmafixaren.