BASTUAGGREGAT GLOW CORNER TRC90XE HARVIA

Steel, 9kW
Artikelnummer: 6115313
Vikt: 16.3
Glow Corner är ett hörnmonterat pelaraggregat från Harvia för medelstora bastur.
Tillgänglig Beställningsvara
Frakt kan tillkomma
Skickas inom
5-10 vardagar
9549   kr /st
st
BASTUAGGREGAT GLOW CORNER TRC90XE HARVIA
Det trekantiga aggregatets ståtliga, glänsande stålyta ger bastun ett inslag av modern elegans. Den stora mängden av stenar säkerställer ett mjukt bastubad. Bastubadets intensitet kan regleras genom att rikta vattnet på aggregatets sida eller direkt över det. Aggregatet värms upp snabbt och tack vare den stora stenmängden fördelas värmen jämnt.

Glow Corner kommer med en digital Xenio XE-styrpanel som möjliggör en mångsidig och enkel användning av bastun. Alla dess funktioner är integrerade i det anslutna Glow Corner-aggregatet, vilket möjliggör en smidig installation i såväl nya som äldre bastur.

Xenio-styrpanelen har upplysta touchknappar som gör det lätt att styra bastuns funktioner även i mörka bastur. Justera temperatur, belysning och tidsinställningar direkt i styrpanelen. Med timern kan du ställa in tiden när bastun ska värmas upp. Styrpanelen kan även placeras inne i bastun då den även fungerar som en digital termometer. XE-aggregatet stödjer fjärrstart och det är lätt att ansluta säkerhetsanordningarna direkt i aggregatet.
Snabba fakta
Varumärke Harvia