BASTUAGGREGAT GLOW TRC70XE HARVIA

Steel, 6,8kW
Artikelnummer: 6115314
Vikt: 16.3
Glow-pelaraggregatet från Harvia har en stor stenmängd och är avsedd för medelstora bastur.
Tillgänglig Beställningsvara
Frakt kan tillkomma
Skickas inom
5-10 vardagar
8149   kr /st
st
BASTUAGGREGAT GLOW TRC70XE HARVIA
Aggregatets kronliknande utseende och blanka stålytor ger bastun ett inslag av ståtlig och majestätisk elegans. Den stora mängden av stenar säkerställer ett mjukt bastubad. Bastubadets intensitet kan regleras genom att rikta vattnet på aggregatets sida eller direkt över det. Aggregatet värms upp snabbt och tack vare den stora stenmängden fördelas värmen jämnt.

Glow kommer med en digital Xenio XE-styrpanel som möjliggör en mångsidig och enkel användning av bastun. Alla dess funktioner är integrerade i det anslutna Glow-aggregatet, vilket gör att den är smidig att installera i såväl nya som äldre bastur.

Xenio-styrpanelen har upplysta touchknappar som gör det lätt att styra bastuns funktioner även i mörka bastur. Justera temperatur, belysning och tidsinställningar direkt i styrpanelen. Med timern kan du ställa in tiden när bastun ska värmas upp. Styrpanelen kan även placeras inne i bastun då den även fungerar som en digital termometer. XE-aggregatet stödjer fjärrstart och det är lätt att ansluta säkerhetsanordningarna direkt i aggregatet.
Snabba fakta
Varumärke Harvia