Brandslang 1,5" AL-KO

Finns i flera längder
ART.NR: 687277141
Brandslang 1½" - Högkvalitativ slang till dränkbara pumpar för att leda bort vattnet. Hållbar, klibbar inte ihop samt är lätt att rulla ihop efter användning.
Läs mer
Längd:
st
stock
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
delivery-truck
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Brandslang 1,5" AL-KO

Brandslang 1½" - Högkvalitativ slang till dränkbara pumpar för att leda bort vattnet. Hållbar, klibbar inte ihop samt är lätt att rulla ihop efter användning.
  • Slang lämpad för transportera vatten
  • lämplig till dränkbara pumpar
  • max. 10 bar belastning av 6 m


Tillbehör inom vattenteknik erbjuder allt du behöver för AL-KO vattenpumpar och hydroforer. Vårt omfattande sortiment av tillbehör för trädgårdspumpar är skräddarsytt för AL-KO pumpar och är mycket pålitligt. För att konvertera din trädgårdspump till en pumpautomat erbjuder vi AL-KO Hydrocontrol som på ett säkert sätt skyddar mot torrkörning och upptäcker läckande rör. Du hittar också lämpliga XXL-förfilter, såsom för tryckpumpar och hydroforer. Dessa kan enkelt tas bort och rengöras. Vi har även sug- och tryckslangar i sortimentet.

Originaltillbehör för vattenteknik
Tillbehör till AL-KO-vattenteknik inkluderar passande förfilter, filterpatroner, vår hydrocontrol för konvertering av tryckpumpar till hydroforer, samt sug- och tryckslangar.Tillsammans med AL-KO vatten- och trädgårdspumpar, skaffa matchande tillbehör till din personliga relaxavdelning efter en lång dag. Med AL-KO bygger du en egen liten oas av välbefinnande, exempelvis med AL-KO dammar och passande damtillbehör. I alla bemärkelser är det vettigt från en ekologisk synpunkt att använda regnvatten: Med en vattenpump och passande tillbehör kan du enkelt vattna din trädgård, pumpa vatten ur din brunn, eller inrätta en riktig bruksvattenanläggning. Vad du än planerar: Med AL-KO pumpar och tillhörande tillbehör för tryckpumpar har du alltid rätt produkter.

Läs mer
Varumärke AL-KO