BRASKAMIN KE 3040 KAMINEXPERTEN

Grå
ART.NR: 6115410
Braskamin i modern design med ett stort och fint frontglas och två sidoglas för perfekt insyn till lågorna.
Läs mer
st
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

BRASKAMIN KE 3040 KAMINEXPERTEN

Braskaminen är klädd med värmelagrande serpentinosten som är likvärdigt med täljsten. Eldstaden är klädd med vermeculit och är utrustad med skakroster och asklåda. Luckans tjocklek är av stål på 5 mm. Handtagen är kromade, vilket är en slitstark ytbehandling som minskar risken för slitage. Nertill finns ett praktiskt vedfack. I vedfacket finns uttag för uteluftsanslutning neråt eller bakåt.

Läs mer
Varumärke Kaminexperten
Leverantörens artikelnummer 1081-02

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Med en kamin kan du göra ett rum till en central samlingsplats med en härlig eldstad som sprakar en kall kväll. Dessutom innebär en kamin ett kostnadseffektivt tillskott till uppvärmningen som även fungerar vid strömavbrott. Förutsättningarna skiljer sig mellan olika hus, men lösningarna är många. Ta reda på vad som gäller för ditt hus och välj sedan en passande kamin i vårt stora sortiment.
  • Öppna spisar är vanliga i Sverige men används idag främst för mysfaktorns skull då verkningsgraden är så låg. Det går dock att på ett relativt enkelt och kostnadseffektivt sätt konvertera den öppna spisen till en högpresterande eldstad. Eftersom både rökkanal och eldstad till att lagra värmeenergin redan finns, är de största och svåraste momenten är redan avklarade.