DECKLIGHT TERRA LIGHTSON

3000K, 0.5W, LED
Artikelnummer: 293801
Vikt: 0.3
Denna lite större decklight fungerar fint till olika infällningar. Genom att använda den på en träterrass eller stensättning ger du din utemiljö en lyxig känsla.
Välj butik för att se lagertstatus
Skickas inom
1-3 vardagar
Hämta i butik
Från
189   kr /st
G
st
DECKLIGHT TERRA LIGHTSON
Denna lite större decklight fungerar fint till olika infällningar. Genom att använda den på en träterrass eller stensättning ger du din utemiljö en lyxig känsla. Har du trappsteg som behöver markeras för att undvika snubbelrisk är också Terra en bra lampa för detta. På en brygga eller längs en gång kan du skapa ett härligt mjukt ljusflöde samtidigt som ljuset leder dig dit du ska.

Terra är tillverkad i helgjuten polerad aluminium och har ett frostat glas som ger det varmvita ljuset ett behagligt sken.

Garden Plug & Play från LightsOn

Ett flexibelt och prisvärt 12-voltsystem (trygg svagström) för din trädgård, som du själv enkelt installerar och senare kan bygga vidare på, upp till 70 meter, om du vill. Lamporna har varmt ljus och skandinavisk design, anpassade för vårt klimat här uppe i norr.

Glöm inte transformator

Tänk på att välja en transformator som passar det sammanlagda antalet watt på dina lampor. För optimal livslängd rekommenderar vi dig att inte belasta transformatorn med mer än 85% av maxkapaciteten.

Gör det enklare!

Lägg till en ljussensor som automatiskt tänder belysningen på kvällen.

Specifikationer

12 volt AC
0.5 watt LED (integrerad ljuskälla)
25 lumen
IP65
Smal spridning (15°)
Varmvitt ljus (3000°K)

Aluminium, frostat glas
Ø 59 mm diameter (håltagning Ø 50 mm)
100 cm kabel
Snabba fakta
Varumärke LightsOn