Dörr- och väggpaneler D504 Orac Decor

Duropolymer
ART.NR: 687206772
Små rektangulära paneler för utsmyckning av dörrar och väggar. Väggarkitektur: Gör platta väggar levande. Om du vill framkalla en atmosfär av ståtliga hem, majestätiska hotell eller enorma slott kan du göra det på ett ögonblick med Orac Decor® vägglister, som finns i alla storlekar, former och stilar. Från enkla och släta till fint skulpterade.
Läs mer
st
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Dörr- och väggpaneler D504 Orac Decor

Små rektangulära paneler för utsmyckning av dörrar och väggar.

Väggarkitektur: Gör platta väggar levande
Om du vill framkalla en atmosfär av ståtliga hem, majestätiska hotell eller enorma slott kan du göra det på ett ögonblick med Orac Decor® vägglister, som finns i alla storlekar, former och stilar. Från enkla och släta till fint skulpterade. De är lätta, enkla att installera, målningsbara och många finns i ett flexibelt format för användning på böjda väggar och tak. De gör att du kan skapa foder eller ramar på väggar och tak. Som ett resultat erbjuder panellister oändliga kombinationer för att skapa charmiga utrymmen.

Mått

  • Längd: 550 mm
  • Höjd: 17 mm
  • Bredd: 220 mm


Specifikation
  • Material: Duropolymer


Läs mer
Varumärke Orac Decor

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Pricken över i under en renovering är att få listerna på plats. Listerna ramar in rummet, förstärker helhetsintrycket och täcker övergångarna mellan olika material på ett snyggt sätt. När du väl fått upp lister kommer ditt nyrenoverade hus att kännas mer komplett. Gör därför inte som majoriteten av husägare och vänta med listerna tills det är dags att sälja huset. Följ vår guide och gör det redan idag!
  • Dags för en uppgradering av hemmet? Med några enkla medel tillför du stil, klass och karaktär när monterar stuckatur. Detta är inte enbart förbehållet slott och fina våningar utan kan passa lika bra i mer vardagliga hem. Stuckatur finns i alltifrån enkla och strikta linjer till mer extravaganta med mängder av krusiduller. Välj vad som passar ditt hem och ta fram verktygen, nu kör vi.