Duschdörr Stella IFÖ

Finns i flera utföranden
ART.NR: 6719916
Stilren duschdörr utan profiler med matchande kromade gångjärn som även används för att fästa duschdörren i badrumsväggen. List för väggtätning ingår. Kan öppnas både utåt och inåt. Klart säkerhetsglas 6 mm.
Läs mer
Höger/vänster:
Bredd:
st
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
Sök efter postnummer

Duschdörr Stella IFÖ

Stilren duschdörr utan profiler med matchande kromade gångjärn som även används för att fästa duschdörren i badrumsväggen. List för väggtätning ingår. Kan öppnas både utåt och inåt. Klart säkerhetsglas 6 mm.

Höjd: 2000 mm
Bredd: 700/800/900 mm
Tjocklek: 6 mm
Läs mer
Varumärke Ifö
Leverantörens artikelnummer 7392815

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Med en egen utedusch i trädgården så är du redo för nästa värmebölja och kan utan bekymmer svalka av dig närhelst det passar. Många har idag redan antingen pool, spabad eller bastu och vad passar då bättre än att komplettera med en utedusch. Att bygga en egen dusch behöver inte vara svårt och genom att koppla in den till trädgårdsslangen blir det både enkelt och praktiskt.
  • Blandare och toaletter består till största delen av material som håller väldigt länge såsom metall eller porslin. Ett läckage som uppstår med tiden är ofta orsakat av att en packning har torkat ut, vilket både är billigt och enkelt att byta ut. Gummi och andra plaster åldras och blir sköra med åren, vilket gör att de spricker och läckage kan uppstå. Genom att enbart byta packningar kan du få en toalett eller blandare som håller i många år till och därmed spara ett utbyte.
  • Att byta ut din gamla duschblandare är inte speciellt svårt, men det finns en del att tänka på såsom C/C-mått på blandare och hur håltagning i våtrumsvägg utförs korrekt. Så länge du har koll på var avstängningen för vattnet är kan inte så mycket gå fel, och dessutom är blandaren monterad i ett våtutrymme, så om det rinner ut lite vatten under monteringen gör det ingenting.
  • När solen gassar under varma sommardagar kan det vara skönt med en svalkande dusch i trädgården. Vill du inte ha en kalldusch kan en soluppvärmd utedusch vara ett alternativ till trädgårdsslangen. Installera duschen på ett enkelt fundament innan du kopplar in trädgårdsslangen, så har du efter några timmar möjlighet att duscha i tempererat vatten.