DUSCHSET APOLLO 540 FLEX ORAS

ART.NR: 6115827
Apollo duschset från Oras bestående av en handdusch, duschslang 1500 mm och en tvålkopp.
Läs mer
st
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

DUSCHSET APOLLO 540 FLEX ORAS

Apollo duschset från Oras bestående av en handdusch, duschslang 1500 mm och en tvålkopp. Enkel installation med flexibla väggfästen – max 720 mm.

Läs mer
Varumärke Oras
Leverantörens artikelnummer 8320089

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Blandare och toaletter består till största delen av material som håller väldigt länge såsom metall eller porslin. Ett läckage som uppstår med tiden är ofta orsakat av att en packning har torkat ut, vilket både är billigt och enkelt att byta ut. Gummi och andra plaster åldras och blir sköra med åren, vilket gör att de spricker och läckage kan uppstå. Genom att enbart byta packningar kan du få en toalett eller blandare som håller i många år till och därmed spara ett utbyte.
  • Att byta ut din gamla duschblandare är inte speciellt svårt, men det finns en del att tänka på såsom C/C-mått på blandare och hur håltagning i våtrumsvägg utförs korrekt. Så länge du har koll på var avstängningen för vattnet är kan inte så mycket gå fel, och dessutom är blandaren monterad i ett våtutrymme, så om det rinner ut lite vatten under monteringen gör det ingenting.