Eldningskorg Denver RedFire

ART.NR: 407013
Den klassiska Denver eldkorgen från RedFire med bred öppning.
Läs mer
st
stock
Saldo i butik Välj butik
Välj butik för att se lagerstatus
delivery-truck
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Eldningskorg Denver RedFire

Den klassiska Denver eldkorgen från RedFire med bred öppning. Med de användbara handtagen kan du enkelt flytta eldstaden för att njuta av elden på en annan plats.

På grund av höjden på 45 centimeter blir omgivningen behagligt varm när du sitter runt eldkorgen Denver. Den öppna karaktären på eldkorgen säkerställer också att värmen sprider sig i alla riktningar. För att bibehålla utseendet på eldkorgen är det viktigt att hålla eldstaden torr eller att skydda den med ett överdrag.

Utmärkande för eldkorg Denver

• Klassisk design
• Bred öppning för ved
• Bottenplattan fångar aska och brandrester
Läs mer
Varumärke Redfire

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Med en kamin kan du göra ett rum till en central samlingsplats med en härlig eldstad som sprakar en kall kväll. Dessutom innebär en kamin ett kostnadseffektivt tillskott till uppvärmningen som även fungerar vid strömavbrott. Förutsättningarna skiljer sig mellan olika hus, men lösningarna är många. Ta reda på vad som gäller för ditt hus och välj sedan en passande kamin i vårt stora sortiment.
  • Öppna spisar är vanliga i Sverige men används idag främst för mysfaktorns skull då verkningsgraden är så låg. Det går dock att på ett relativt enkelt och kostnadseffektivt sätt konvertera den öppna spisen till en högpresterande eldstad. Eftersom både rökkanal och eldstad till att lagra värmeenergin redan finns, är de största och svåraste momenten är redan avklarade.