Elektriskt Bastuaggregat Cilindro Harvia

Finns i flera varianter
ART.NR: 687190960
Pelaggregat - bastubad i toppklas. Pelaraggregaten Harvia Cilindro Black Steel är snygga elektriska aggregat som passar perfekt för många behov. Aggregatets storlek och generösa stenmängd är optimerade för att ge ett smidigt men kraftfullt bastubad i bastur av alla storlekar – från små familjebastur till stora offentliga bastur.
Läs mer
Effekt:
Färg:
Utförande:
st
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Elektriskt Bastuaggregat Cilindro Harvia

Pelaggregat - bastubad i toppklas
Pelaraggregaten Harvia Cilindro Black Steel är snygga elektriska aggregat som passar perfekt för många behov. Aggregatets storlek och generösa stenmängd är optimerade för att ge ett smidigt men kraftfullt bastubad i bastur av alla storlekar – från små familjebastur till stora offentliga bastur. Pelarformen ger frihet i utformningen av bastun, vilket gör aggregatet lätt att bädda in i lavarna eller placera framför en glasvägg för att visa upp det på ett iögonfallande sätt. Aggregaten i svart stål kombinerar hög kvalitet med ett imponerande utseende. Den blanka svarta utsidan av rostfritt stål är ett bra komplement till vilken bastu som helst. Harvia Cilindro-aggregaten finns tillgängliga med en rad kontrollalternativ som uppfyller olika behov. Beroende på modell styrs aggregatet mekaniskt, med en separat styrenhet eller genom den nu helt omgjorda digitala kontrollpanelen Harvia Xeno. Välj helt enkelt det alternativ som passar dina behov bäst. STYRENHET: Harvia modell E-aggregat måste paras ihop med en separat Harvia-styrenhet. Styrenheten driver aggregatet och är ansluten till en kontrollpanel med pekskärm som ger dig omfattande kontroll över aggregatet och de andra enheterna i din bastu. Utbudet av funktioner varierar beroende på styrenheten. Funktioner: Temperaturinställning av aggregatet, tidsinställning, belysningsinställning, ventilationsinställning, föräldrakontroll, veckotimer, PIN-kodlås, fjärrstart, säkerhetsbrytare för dörren. Pekskärm.

  • Innehåller stora mängder stenar som ger mjuk men stark värme
  • Elegant svart stål ger din bastu en modern stil
  • Passar i olika typer av bastuinredningar och installationer
  • Aggregatet är minimalistiskt och diskret när det är inbäddat i bastulaven
  • Kräver en separat styrenhet (säljs separat)


Läs mer
Varumärke Harvia

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • För att bastun snabbt ska bli varm och redo för bastubad bör den inte vara för stor, då det tar längre tid att värma upp en större volym. Ett sätt att hålla nere volymen är att ha en lägre takhöjd, vilket också har inverkan på lavarnas sitthöjd. I en bastu mäts lavarnas placering från taket, dit värmen stiger, och inte som brukligt för bänkar att mäta från golvet. Lämpligt avstånd från tak till översta laven är ca 100–120 cm och därefter 40–45 cm ner till nästa lav. Detta gör att invändig takhöjd i en bastu med två nivåer bör vara ca 2,0–2,2 m, vilket även har den fördelen att det lätt går att bygga en bastu i ett befintligt rum utan åverkan på rummets innertak.
  • En viktig aspekt med en bastu är att den snabbt blir varm, vilket beror på ett flertal faktorer. Dels gäller det att isolera tillräckligt för att behålla värmen inne även på vintern men även storleken på bastun påverkar. En större bastu har en större volym som ska värmas upp och då värmen stiger gäller det att inte ha högre i tak än nödvändigt. Av det skälet mäts lavarnas sitthöjd från taket, istället för som brukligt med bänkar att det mäts från golvet. Lämpligt avstånd från tak till översta laven är 100–120 cm och sedan 40–45 cm ner till nästa lav. Detta gör att en lämplig takhöjd för en bastu med två sittnivåer bör vara 2,0–2,2 m.
  • Bastun är din naturliga plats för återhämtning, ditt egna lilla spa att njuta i.  Du vill att din favoritplats ska fungera på bästa sätt, eller hur? Då ska den vara rätt utrustad och ha en mysig inredning. I den här guiden går vi steg-för-steg igenom hur du inreder bastun på bästa sätt.