Elektriskt Bastuaggregat The Wall Harvia

Finns i flera varianter
ART.NR: 687190521
The Wall Black Steel designen är stilren, linjär och skandinaviskt minimalistisk. Behovet för utrymme är litet och aggregatet sitter fint i bastur med olika inredningsstil genom att ge ett upplyft till helheten. E-modellerna styrs med separat styrenhet vilket möjliggör att The Wall Black Steel kan integreras i laven.
Läs mer
Effekt:
Färg:
Utförande:
st
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Elektriskt Bastuaggregat The Wall Harvia

The Wall Black Steel designen är stilren, linjär och skandinaviskt minimalistisk. Behovet för utrymme är litet och aggregatet sitter fint i bastur med olika inredningsstil genom att ge ett upplyft till helheten. E-modellerna styrs med separat styrenhet vilket möjliggör att The Wall Black Steel kan integreras i laven. Detta ger flexibilitet vid planering av lavarnas planlösning

The Wall
Exklusiva The Wall tar bara lite plats i bastun fastän aggregatets effekt är upp till 9 kW Vid tillverkningen av aggregatet har man framför allt fokuserat på det praktiska. Allt detta i den kompakta och exklusiva The Wall.

Kompakt och stilig helhet

 • Kompakt, stilfullt och tillförlitligt bastuaggregat för medelstora basturum
 • Den stilfulla, svarta stålfärgen ger bastun en modern karaktär
 • Styrs av en separat styrenhet
 • Möjlighet att integrera bastuaggregatet i bastulaven
 • Hållbar struktur och tekniska funktioner förlänger bastuaggregatens livslängd
 • Smart design möjliggör stabil struktur och jämn värme
 • Smart design möjliggör stabil struktur och jämn värme
 • Snabb och enkel installation


Läs mer
Varumärke Harvia

Inspireras av våra gör-det-själv guider

 • För att bastun snabbt ska bli varm och redo för bastubad bör den inte vara för stor, då det tar längre tid att värma upp en större volym. Ett sätt att hålla nere volymen är att ha en lägre takhöjd, vilket också har inverkan på lavarnas sitthöjd. I en bastu mäts lavarnas placering från taket, dit värmen stiger, och inte som brukligt för bänkar att mäta från golvet. Lämpligt avstånd från tak till översta laven är ca 100–120 cm och därefter 40–45 cm ner till nästa lav. Detta gör att invändig takhöjd i en bastu med två nivåer bör vara ca 2,0–2,2 m, vilket även har den fördelen att det lätt går att bygga en bastu i ett befintligt rum utan åverkan på rummets innertak.
 • En viktig aspekt med en bastu är att den snabbt blir varm, vilket beror på ett flertal faktorer. Dels gäller det att isolera tillräckligt för att behålla värmen inne även på vintern men även storleken på bastun påverkar. En större bastu har en större volym som ska värmas upp och då värmen stiger gäller det att inte ha högre i tak än nödvändigt. Av det skälet mäts lavarnas sitthöjd från taket, istället för som brukligt med bänkar att det mäts från golvet. Lämpligt avstånd från tak till översta laven är 100–120 cm och sedan 40–45 cm ner till nästa lav. Detta gör att en lämplig takhöjd för en bastu med två sittnivåer bör vara 2,0–2,2 m.
 • Bastun är din naturliga plats för återhämtning, ditt egna lilla spa att njuta i.  Du vill att din favoritplats ska fungera på bästa sätt, eller hur? Då ska den vara rätt utrustad och ha en mysig inredning. I den här guiden går vi steg-för-steg igenom hur du inreder bastun på bästa sätt.