Elektriskt Bastuaggregat Top Steel Harvia

Finns i flera varianter
ART.NR: 687191008
Klassisk elegans i din bastu. Harvia Top Steel är det traditionella väggmonterade bastuaggregatet som finländarna föredrar och där priset möter kvaliteten på ett sätt som värmer bastubadaren Top Steel med sin enkla design är väl värd sin status som favoriten i otaliga bastur i de tusen sjöarnas land. Välj alltid pålitliga Harvia.
Läs mer
Effekt:
Färg:
Utförande:
st
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Elektriskt Bastuaggregat Top Steel Harvia

Klassisk elegans i din bastu
Harvia Top Steel är det traditionella väggmonterade bastuaggregatet som finländarna föredrar och där priset möter kvaliteten på ett sätt som värmer bastubadaren Top Steel med sin enkla design är väl värd sin status som favoriten i otaliga bastur i de tusen sjöarnas land. Välj alltid pålitliga Harvia. Aggregaten av modell E styrs med en separat styrenhet

Top Steel
Harvia Top Steel, en favorit bland finländarna, är ett traditionellt väggmonterat aggregat där pris möter kvalitet på ett sätt som värmer bastubadaren Top Steel har en elegant och klar design och har förtjänat sin plats som favorit bland de otaliga bastur som finns i de tusen sjöarnas land

Läs mer
Varumärke Harvia

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • För att bastun snabbt ska bli varm och redo för bastubad bör den inte vara för stor, då det tar längre tid att värma upp en större volym. Ett sätt att hålla nere volymen är att ha en lägre takhöjd, vilket också har inverkan på lavarnas sitthöjd. I en bastu mäts lavarnas placering från taket, dit värmen stiger, och inte som brukligt för bänkar att mäta från golvet. Lämpligt avstånd från tak till översta laven är ca 100–120 cm och därefter 40–45 cm ner till nästa lav. Detta gör att invändig takhöjd i en bastu med två nivåer bör vara ca 2,0–2,2 m, vilket även har den fördelen att det lätt går att bygga en bastu i ett befintligt rum utan åverkan på rummets innertak.
  • En viktig aspekt med en bastu är att den snabbt blir varm, vilket beror på ett flertal faktorer. Dels gäller det att isolera tillräckligt för att behålla värmen inne även på vintern men även storleken på bastun påverkar. En större bastu har en större volym som ska värmas upp och då värmen stiger gäller det att inte ha högre i tak än nödvändigt. Av det skälet mäts lavarnas sitthöjd från taket, istället för som brukligt med bänkar att det mäts från golvet. Lämpligt avstånd från tak till översta laven är 100–120 cm och sedan 40–45 cm ner till nästa lav. Detta gör att en lämplig takhöjd för en bastu med två sittnivåer bör vara 2,0–2,2 m.
  • Bastun är din naturliga plats för återhämtning, ditt egna lilla spa att njuta i.  Du vill att din favoritplats ska fungera på bästa sätt, eller hur? Då ska den vara rätt utrustad och ha en mysig inredning. I den här guiden går vi steg-för-steg igenom hur du inreder bastun på bästa sätt.