Elektriskt Bastuaggregat Vega Compact Harvia

Finns i flera varianter
ART.NR: 687190943
Du behöver inte buga för Vega Compact. Styrreglagen för det lilla kraftpaketet är placerade på övre sidan av aggregatet, vilket gör användandet väldigt ergonomiskt.
Läs mer
Effekt:
Utförande:
st
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Elektriskt Bastuaggregat Vega Compact Harvia

Du behöver inte buga för Vega Compact. Styrreglagen för det lilla kraftpaketet är placerade på övre sidan av aggregatet, vilket gör användandet väldigt ergonomiskt. Aggregatet fästes enkelt på väggställningen med en skruv och utöver det kan Vega Compact monteras väldigt lågt, vilket gör att även bastubadarna på de undre laven kan njuta av värmen.

Vega
Harvia Vega är ett modernt och lättanvänt bastuaggregat av världens största aggregatstillverkare Harvia Vegas hållbara ytterhölje är tillverkat i rostfritt stål och ger din bastu en modern touch Styrreglagen är ergonomiskt placerade upptill på sidan av aggregatet Tackvare den symmetriska formen, kan styrreglagen fritt flyttas från sida till sida Vegas säkerhetsavstånd på den undre sidan är väldigt litet, vilket gör att aggregatet kan placeras väldigt lågt i bastun Detta bidrar till varma bad även till de lägre laven

Modern och enkel att använda

  • Litet och kompakt väggmonterat aggregat
  • Kan installeras väldigt lågt i bastun, vilket gör att de nedre lavarna också får gott om värme
  • Kan enkelt anslutas till en av Harvias styrenheter


Läs mer
Varumärke Harvia

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • För att bastun snabbt ska bli varm och redo för bastubad bör den inte vara för stor, då det tar längre tid att värma upp en större volym. Ett sätt att hålla nere volymen är att ha en lägre takhöjd, vilket också har inverkan på lavarnas sitthöjd. I en bastu mäts lavarnas placering från taket, dit värmen stiger, och inte som brukligt för bänkar att mäta från golvet. Lämpligt avstånd från tak till översta laven är ca 100–120 cm och därefter 40–45 cm ner till nästa lav. Detta gör att invändig takhöjd i en bastu med två nivåer bör vara ca 2,0–2,2 m, vilket även har den fördelen att det lätt går att bygga en bastu i ett befintligt rum utan åverkan på rummets innertak.
  • En viktig aspekt med en bastu är att den snabbt blir varm, vilket beror på ett flertal faktorer. Dels gäller det att isolera tillräckligt för att behålla värmen inne även på vintern men även storleken på bastun påverkar. En större bastu har en större volym som ska värmas upp och då värmen stiger gäller det att inte ha högre i tak än nödvändigt. Av det skälet mäts lavarnas sitthöjd från taket, istället för som brukligt med bänkar att det mäts från golvet. Lämpligt avstånd från tak till översta laven är 100–120 cm och sedan 40–45 cm ner till nästa lav. Detta gör att en lämplig takhöjd för en bastu med två sittnivåer bör vara 2,0–2,2 m.
  • Bastun är din naturliga plats för återhämtning, ditt egna lilla spa att njuta i.  Du vill att din favoritplats ska fungera på bästa sätt, eller hur? Då ska den vara rätt utrustad och ha en mysig inredning. I den här guiden går vi steg-för-steg igenom hur du inreder bastun på bästa sätt.